Lees meer

Decoratie

Door onze vele contacten in de hele wereld hebben we voor u reeds een grote voorselectie van decoratie artikelen kunnen maken. Zo kunnen we u bijvoorbeeld heel snel het gepaste beeldje of die ideale kaarsenhouder aanbieden om het interieur helemaal af te maken. Daarbij hanteren we interessante voorwaarden.

Bij het uitkiezen van onze collectie meubelen in de diverse toonzalen kunt u tevens kleine interessante decoratieartikelen vinden die uw interieur nog meer zullen kunnen aankleden.

Soms kunnen we u beeldjes aanbieden voor een knip, die u ergens anders niet zult vinden en passend in the totaalconcept. Soms krijgen we een “carte blanche” voor een totaalconcept waarbij een degelijk maar niet te dure binnenhuisdecoratie een groot comfort is voor business klanten van duizenden kilometer vandaan die een nieuwe thuis nodig hebben wanneer ze in Brussel vertoeven.

De tevredenheid van deze klanten bij het binnentreden van hun nieuwe binneninrichting is werkelijk onbeschrijfbaar. Dit kan men het totaalconcept bij uitstek noemen. Zo kunnen we u ook eventueel genoegen doen met hier en daar een mooi en interessant beeldje, windlicht of horloge, schilderij… Marcotte Style onderscheidt van andere decoratiewinkels omdat elke aankoop persoonlijk verloopt. Elk artikel wordt u individueel voorgesteld op basis van uw wensen en stijl. Uit de aangeboden decoratie ideeën kiest u zelf de producten die u het meeste aanspreken.

Bij het kiezen uit onze collectie meubelen kunt u tevens kleine interessante decoratieartikelen vinden. Marcotte Style is een ook een decoratiewinkel.

Zeker deze decoratieartikelen wijzigen heel snel en zijn ook meestal uniek. Bijgevolg tonen we hier enkel een paar voorbeelden van vroegere decoraties. Naast decoratie artikelen voor uw woning kan u bij Marcotte Style ook terecht voor kantoor decoratie.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze portfolio.