Lees meer

Deurklinken

Marcotte Style is verdeler van alle bekende merken van deurklinken en heeft ook haar eigen merk. Voor heel bijzondere totaalprojecten hebben we dan ook onze 18K gouden kranen en klinken. Dit is niet kitsch zoals men eerst zou denken, maar echt royaal als het goed aangewend is. Overtuig u zelf en bekijk hier een aantal van deze handgemaakte juwelen. Andere klinken en waterkranen zijn in 100% messing of brons en met Swarovski stenen.

Bekijk snel dit magazine over onze luxe deurklinken: Homyfy international magazine.

Alles is te bestellen op onze website en overal verkrijgbaar in Europa. Kijk dan snel in onze webshop.

De 18K gouden klinken mogen dan nog wat exuberant luxe uitstralen maar tegenover een prijs van rond de 250 € per klink is dit wel nog wat aantrekkelijk, voor wie dit kan veroorloven. Een kwalitatieve deurklink start bij ons aan 28 €. De duurste is 350 of zelf 500 €!

Naast deze luxe kan u bij Marcotte Style natuurlijk ook normale klinken en kranen kopen van goede Duitse of Italiaanse fabrikanten. Zulke klinken of waterkranen gaan ook levenslang mee in tegenstelling met het meeste materiaal die men in de ketenwinkels kan vinden. Klinken en kranen kopen van een goede kwaliteit, doet elk interieur met standing eer aan.

Marcotte Style zal ook steeds beroep doen op ervaren goed georganiseerde vakmensen die uw project aangenaam doen slagen. Verwen uzelf en ontdek meer van Marcotte Style. Bekijk enkele van onze realisaties of bekijk onze persartikelen!

Klinken en kranen nodig voor uw nieuw interieur? Marcotte Style gebruikt enkel de beste materialen! Contacteer ons voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze portfolio.