Lees meer

Sanitair

Daar het assortiment werkelijk immens is kunnen we hier maar enkele sfeer voorbeelden weergeven. Onze interieurinrichter zal u begeleiden in de showrooms van door ons geselecteerde sanitair groothandel, waar wij rechtstreekse verdeler zijn. Langs deze weg verkrijgt u niet enkel de beste voorwaarden maar ook een heel groot aanbod van kwalitatief sanitair, met de grootste merken.

Onze merken:

Marcotte Style verdeelt via Fonne Smeulders met 2000m² showroom: Catalano, Cristina, TDA, HSK, maar ook Villeroy & Boch, Alape, Grohe, Duravit, Hansgrohe, Sphinx, Franke, Allibert, Dornbracht, Keramag,  Damixa,  Solitaire, Vola, Axor, Roca, ideal Standard, Riho, Giacomini, Assenti, Kermi, Mixamix, Borma, Damixa, KVR, en voor meubels: Assenti, Detremmerie, Sleurs, Dibo, Duravit, Sphinx…

Via deze weg gaan wij u graag begeleiden om de juiste tegel uit te zoeken die het best past in het interieur ontwerp. Hier biedt men een zeer ruim gamma van tegels aan. Is dit niet voldoende wordt u naar andere showrooms geloodst zoals tegelbedrijf Grigorieff of Grigoriefo en Van Marcke. Bijna alle opgestelde badkameropstellingen zijn voorzien met een varia aan tegels om reeds een idee te geven van harmonie en evenwicht tussen de tegel en het sanitair. Op deze unieke manier heeft men dadelijk een klare kijk op kleuren en combinaties. Nog niet overtuigd, dan gaat onze interieur adviseur u professioneel beraden aan de hand van een volledig uitgewerkt concept met speciale tegelkasten boordevol vloer- en wandtegels.

Keramiek en baden zijn verkrijgbaar in oneindige variaties van grootte, vorm en design. Natuurlijk moeten ze ook voldoen aan je installatievereisten. Hiervoor gaat uw interieurspecialist u bijstaan om de beste keuze te maken in uw nieuwe badkamer op maat volgens het badkamerontwerp die de designer samen met u heeft ontworpen. Van de kleinste hoekwastafel tot een groot tweepersoons bad, met elk detail kun je je persoonlijke toets geven aan de inrichting. De badkamer verandert zo van een puur functionele ruimte naar een toevluchtsoord voor ontspanning. Een badkamer moet in gelijke mate voldoen aan esthetische en functionele eisen.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze realisaties.