Lees meer

Sofas

Eigen collecties:

Een passende design zetels of sofa kopen is een van de fundamenten van een geslaagd binnenhuis inrichting. Marcotte Style zal u niet gewoon een design zetel of sofa met een salon tafel verkopen zonder eerst de volledige inrichting van minstens de complete living ruimte onder handen te nemen. Wij kunnen u zowel lederen zetels voorstellen als sofa’s uit andere materialen. Zoekt u landelijke zetels of heeft u liever iets modern en strak? Bij Marcotte Style zijn alle stijlen mogelijk.

Enkel een nieuwe sofa zetel met een tafeltje in een baanwinkel kopen, zonder na te gaan of dit in de omgeving en decoratie van de leefruimte past is een verloren investering. Marcotte Style zal u niet enkel een betere prijs kunnen aanbieden omdat wij rechtstreeks zonder tussenhandel werken, maar ook een persoonlijk professioneel advies geven. Steeds dezelfde aanspreekpersoon zal bij u thuis komen en het project verder opvolgen. Hier zijn dus misverstanden normaal onmogelijk.

Zo gaat de interieurinrichter u eerst een paar (lederen) zetels, salontafeltjes, eventueel tapijten en gordijnen voorstellen die perfect bij elkaar passen in het kader van uw totaalinterieur. U krijgt tevens gratis kleuradvies. Verder wordt u een eerste ontwerp aangeboden met correcte prijzen passend in het vooropgesteld budget, waarna alles nog kan worden aangepast.

Bij Marcotte Style is een totaalinrichting steeds win/win situatie voor beide partijen, ook zonder ereloon bij uitvoering.

Verspreid over het ganse land kunt u zeker uw keuze vinden in  meer dan 6000m² toonzalen. Bij een totaalconcept kunnen we ook naar andere alternatieven zoeken die perfect passen in de totale inrichting, mocht u ondanks alles toch niet het passende livingmeubel hebben gevonden. Omdat er zoveel modellen bestaan en regelmatige nieuwe creaties in collectie komen, kunnen we u slechts hier enkele modellen tonen.

Onze interieurontwerper helpt u de passende zetels en sofa’s uit te kiezen met passende kleuren wat een fundament is van een geslaagd binnenhuis inrichting.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze portfolio.