Lees meer

Tafels

Design tafels moeten uiteraard niet enkel passen in de volledige inrichting, maar ook bij de stoelen. Marcotte Style als importeur of groothandelaar zal u steeds interessante voorwaarden kunnen bieden, die u voor de aangeboden kwaliteit niet zo gemakkelijk zult vinden. Bij een totaal inrichting zou een interieurarchitectsteeds het tafel design doen passen met de stoelen in het interieurconcept, maar het technisch aspect is ook zeker een niet onbelangrijk onderdeel; onze ontwerper gaat eerst de design tafel met stoelen op maat integreren in het CAD plan om na te zien of de gewenste grootte van de tafel op maat wel in de eetplaats past. Een te grote tafel is storend, maar een kleine tafel in een grote ruimte past ook niet.

Afhankelijk van de noodwendigheden van de familie gaat onze interieurontwerper u dan een tafel op maat voorstellen met eventueel verlengtabletten. Het tafel design is belangrijk maar evenzeer de hoogte van de tafel tegenover de stoel. Ook bij de stoelarmen, indien er zijn, zal men wel in het oog houden of deze onder het tafelblad moeten kunnen of niet.

Naast het feit dat alle tafels meestal goedkoper zijn als in de gewone winkel of baanwinkel is het advies hier wel ook van groot belang.

Wilt u een tafel op maat kopen? Bij Marcotte Style laten we u niet aan uw lot over!

Op maat

De juiste tafel vinden die niet enkel bij de stoelen past, maar tevens één geheel maakt in het totaal concept van het interieur is onze doelstelling. Marcotte Style is bekend om één en dezelfde stijl door te trekken in het volledig huis. De totaalinrichting bij uitstek. Dit laat u wel toe om ook enkel een salon met eetplaats door ons te laten inrichten, zolang we u iets enigs en compleet kunnen voorstellen, want hierbij krijgt u gratis advies van onze ontwerpers. Een interieur van Marcotte Style zal steeds een handtekening achter laten, al is het maar een homogene eetplaats met salon.

Tafels nodig die samengaan met de stoelen en tevens perfect passen in het concept van het interieur? Contacteer ons vandaag nog!

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze portfolio.