Lees meer

Zilveren bestek

Om een binnenhuisinrichting volledig te maken wordt ook zilveren bestek aangeboden met een totaal verjongd aspect. Alle hout bestanddelen zijn vaatmachine vast. Bij regelmatig gebruik moet het zilver zelfs zelden gepoest worden met zilverpoets. De vorken en lepels zijn aangenaam rond. Het massief zilver is 925%o en verzilverd 63 micron, zijnde 150g meer als normaal. Ook in inox 18/10 wordt vervaardigd (18% chroom en 10% nikkel).

Ook indien u op heden nog geen totaalinterieur wenst, kunt u wel als verwelkoming genieten van onze prestige korting tot 20% vermindering op de winkelprijs bij aankoop van een 75delig zilver bestek voor 12 personen. De leveringstijden variëren van 48u tot 3 weken.

Bij een totaalproject wordt als bedanking voor de aangename samenwerking een nog grotere korting hierop gegeven. Wij zijn hoofdverdeler van Alain Saint Joanis die sedert 1876 hoogwaardige zilveren bestek maakt en Chambly France die reeds ook meer als 100 jaar bestaat.

Een interieurontwerp met passend tafelbestek en porselein heeft wel een edel gevoel aan het geheel. Bijna al het zilver bestek met houten handvatten zijn te verkrijgen in verscheidene puur massieve houtsoorten zoals Olijfhout, palisander, buxus, ebenhout,… Daarbij zijn havana, tabac, ivoor, zwart, perlemout, gitane blauw, lak… kleuren mogelijk om het interieur werkelijk te doen passen tot in dit kleine maar aangenaam detail die dagelijks meermaals aan bod komt. Zilveren bestek kopen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.