Ambassadeur woning Brussel - Marcotte Style
Ambassadeur woning Brussel - Total Interior Design
Lees meer
In deze ambassadeur woning voelt men aanstonds de stijlvolle combinatie tussen de retro of klassieke achtergrond samen met wat frisse moderne elementen die sporadisch opduiken. Dit is wel steeds zonder opvallende bling-bling. De zachte kleuren waar weeral alles bij elkaar past krijgen in alle ruimtes een herhaling. Er wordt altijd met enkele kleuren gespeeld met gelijklopende, maar toch verscheidene nuances.

De combinatie van stijlen blijft steeds sober. Glansrijke objecten die aan glitter en glamour van Hollywood doen denken komen hier zeker niet te pas. De bezoeker en zelfs de bewoner wordt hier nog steeds meer geïmponeerd door de subtiele smaak van harmonie en krijgt een gevoel van rust.

Nochtans wou de interieur architect hier wel een innovatieve aspect geven aan een eeuwenoud interieur en heeft de uitdrukkelijke link gelegd tussen het heden en verleden die een boeiend verhaal wordt.  Het gebouw dateert van 1920 en dit moet men in eer houden.

Onze klant is iemand die van onze stijl houdt en het totaalconcept aantrekkelijk vindt. In plaats van hier en daar een meubel of tapijt te kopen en een likje verf aan de muur te brengen, wordt er een totaal interieur voorgesteld die volledig in harmonie is. Hierdoor kan men zich echt thuis voelen in een inrichting die verscheidene interieur tijdschriften en boeken is verschenen.

De keuken is een moderne versie geworden van een oud kasteelkeuken. Door de horizontale houten planken is het geheel wat strakker. Er doet eveneens denken aan een geslepen natuurstenen wanden.

De meeste van onze complete interieurs worden trouwens in een magazine getoond. Zo wordt de lijn doorgetrokken in de volledige woning. Hier en daar tussen de retro stijl een wat strakkere toon geeft een ander vorm aan het interieur; wat jonger en frisser maar steeds met een zekere klasse.

Een badkamer hebben we volledig nog in retro stijl behouden, waartegen een andere badkamer hyper modern werd uitgetekend. Een badkamer is trouwens steeds een volledig andere ruimte die gerust wat modern kan zijn.

Een totaalinrichting van een oud herenhuis is geen sinecure, daar vele oude elementen behouden moeten blijven en dat de interieur inrichter toch steeds iets apart moet creëren met behoud van warme sfeervolle leefruimtes waar klasse en gezelligheid zich vinden.

Bekijk al onze persartikelen en kom tot rust in onze creaties!