Bureau inrichting residentieel - Marcotte Style
Bureau inrichting residentieel - Total Interior Design
Lees meer

Strak landelijke bureau inrichting:

Van garage tot gezellige private residentieel bureau, waar het heerlijk is om thuis te werken.  Zo’n bureau moet vooreerst praktisch zijn en toch wel familiaal en knus. De horizontale, in de fabriek wit gelakt panelen, zorgen voor een zuidelijk karakter.  De witte jaloezieën laten het licht gemoedelijk door en beschutten voor indiscrete inkijk. De nieuwe grote radiator kreeg een mooie in de lijn lopende bekleding. De lijnen lopen werkelijk mooi doorgeen deze radiatorkast waardoor dit een geheel maakt. Een radiator is steeds een storend element, die hier het tegenover gestelde bewijst. Het wordt een elegant meubelstuk.

Het bureau zelf werd bij een antiquair uit Lyon gevonden waarbij een passend nieuw lederblad werd gezocht. De exclusieve comfortabele lederen bureaustoel is Italiaans, rechtstreeks door Marcottestyle verdeelt vanuit de fabriek in Italië.

JAB tapijten:

Met de wereldbekende JAB tapijten kunnen de kleuren altijd perfect aan elkaar worden afgestemd. Marcottestyle is hier ook exclusieve verdeler van JAB Anstoetz. De leder band rondom het tapijt werd nog speciaal gefabriceerd in een cognac kleur om het met stijl passend af te werken.  De lichte kleur van het tapijt doet wel eens denken aan een mooi wit zandstrand van de Seychellen.

Er werd een nieuw vals plafond geplaatst met spotjes die het juiste werklicht garanderen. Hier werd 3000 K temperatuur of kleur gekozen om toch nog een aangenaam warm licht te behouden. Een nauwkeurig lichtplan zorgen voor de perfecte plaatsing van alle spotjes.

De kasten zijn met drukknopen, zodanig dat dit niet opvalt en het geheel nog steeds licht en luchtig is. Dit geeft wat meer ruimtegevoel.

De wasruimte:

Ook in de wasruimte werd er niet gespaard en kon men hier de lijn doortrekken.

 

Overtuigende beelden van VOOR EN NA:

Foto’s spreken meer dan woorden.