Dokterspraktijk binnenhuisinrichting - Marcotte Style
Dokterspraktijk binnenhuisinrichting - Total Interior Design
Lees meer
Deze dokterspraktijk, gelegen in een stadshuis werd door Marcottestyle volledig omgebouwd en aangepast aan de behoeften van het beroep en tevens aan een aangename gezellige werksfeer.

Dit compleet dokterspraktijk interieur is een mixt geworden van strak bijna modern, met een landelijk karakter. De landelijke witte kast in de dokterspraktijk bewijst nog eens het landelijk gevoel. In de ene plaats werd er een groen accent gebruikt zoals het tapijt met hierbij een persoonlijk kader met dezelfde tinten. De volgende plaats kreeg een eveneens roodbruin tapijt met een lederen zetel op maat van Marcottestyle, waarbij de bies eveneens in dezelfde kleur is. Verder is deze kleur ook afgestemd met een wandtapijtje die door de arts als souvenir is meegenomen vanuit een verre reis. Het privé gedeelte werd eveneens onderhanden genomen met nieuw meubilair en aankleding. De warme tafta gordijnen maken de ruimte direct wat gezelliger.

Dit dokterspraktijk interieur is een mixt geworden van strak bijna modern, met een landelijk karakter. De landelijke witte kast in de dokterspraktijk bewijst nog eens het landelijk gevoel. In de ene plaats werd er een groen accent gebruikt zoals het tapijt met hierbij een persoonlijk kader met dezelfde tinten. De volgende plaats kreeg een eveneens roodbruin tapijt met een lederen zetel op maat van Marcottestyle, waarbij de bies eveneens in dezelfde kleur is. Verder is deze kleur ook afgestemd met een wandtapijtje die door de arts als souvenir is meegenomen vanuit een verre reis. Het prive gedeelte werd eveneens onderhanden genomen met nieuw meubilair en aankleding. De warme tafta gordijnen maken de ruimte direct wat gezelliger.

Deze witte muren geven wel een heel fris en licht gevoel die door deze accentmuren het geheel pittiger en levendiger maakt, zonder hier de harmonie aan te tasten. Overal zijn er nieuwe verlaagde plafonds met LED daglichtspotjes van 18cm op 18cm, die zorgen voor een daglicht van 180° en 3000 K (kleurtemperatuur) waardoor men de indruk krijgt dat er enkel daglicht constant aanwezig is, alwaar het eigenlijk kunstlicht is.

Ook het toilet werd een pareltje met niet enkel de mooie handgemaakte ZELLIGE tegeltjes, die speciaal uit Malaga komen, maar hier werd ook degelijk geïnvesteerd in Italiaans sanitair met mooie muurkranen in hoogwaardige inox. Wij zouden kunnen besluiten met een spreekwoord: kwaliteit loont zich.