Een methamorphose, enkel door een sofa, stoelen en gordijnen: - Marcotte Style
Een methamorphose, enkel door een sofa, stoelen en gordijnen: - Total Interior Design
Lees meer

Musa italia sofa:

De musa Italia “Yang” is een van de toppers in de sofa collectie van Marcottestyle. Voor meer info over deze MUZA sofa, click hier. 

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je woonkamer een nieuwe look te geven, dan is de prachtige sofa Young van het merk MUSAitalia verdeeld door Marcottestyle de perfecte keuze. Deze sofa is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook een ongeëvenaarde comfortabele zitervaring.

De MUSAitalia sofa is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De sofa is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je de perfecte match kunt vinden met je interieur.  De kussens in gelijke kleur als de gordijnen geven dan weer de specifieke design touch van Marcottestyle. De poten kunnen in drie kleuren: inox, brons en zwart. De zwarte poten passen dan ook perfect met de zwarte ramen. Of je nu kiest voor een klassieke, tijdloze look of een moderne, eigentijdse stijl, deze sofa zal zeker de aandacht trekken en je woonkamer een nieuwe uitstraling geven.

Nieuwe stoelen Kanon:

Enkel zes nieuwe comfortabele Kanon stoelen maken een eetkamer al snel gezellig.  Daarbij zijn deze stoelen ook nog buitengewoon comfortabel. De stof heeft Marcottestyle laten matchen met de kleur van de gordijnen. Zo is de rode draad in de hele woning aanwezig.

Gordijnen en houten jaloezieën:

Marcottestyle kan de automatisering van houten jaloezieën installeren ook indien er geen 220V voeding aanwezig is. Dit werkt dan op batterijen en met een batterijlader kan men steeds een supplementaire batterij in de batterijladers brengen om zo steeds optimaal van de automatische jaloezieën of gordijnen in wave genieten. Kijk ook even naar deze link  of 30lm automatische gordijnen die samen of aparte bedienbaar zijn met afstandsbediening.

Keuken met passende gordijnen en barstoelen:

Zowel de gordijnen als barstoelen op maat gemaakt, hebben een diep royaal blauwe alcantara bekomen, die volledig overeenstemt met zellige tegeltjes boven het aanrecht. De poten zijn dan uiteraard ook zwart zoals de ramen. Alles is in harmonie.

 

Lees meer…

De sofa is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook een geweldig zitcomfort. De kussens zijn zacht en ondersteunend, waardoor je heerlijk kunt ontspannen terwijl je tv kijkt of een boek leest. De sofa heeft ook een diepe zitting, waardoor je gemakkelijk in verschillende posities kunt zitten en relaxen.

Bovendien is de MUSAitalia sofa verdeeld door Marcottestyle zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het frame is gemaakt van hoogwaardig hout en de bekleding is van de hoogste kwaliteit, waardoor het bestand is tegen slijtage en beschadiging. Dit betekent dat je jarenlang van deze prachtige sofa kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over vervanging of reparatie.

 

Al met al is de MUSAitalia sofa verdeeld door Marcottestyle een fantastische investering voor elke woonkamer. Het biedt niet alleen een prachtige esthetische uitstraling, maar ook een uitstekend zitcomfort en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een manier om je woonkamer een nieuwe look te geven, dan is deze sofa een uitstekende keuze die je niet teleur zal stellen.