Hedendaags appartement in Europawijk Brussel - Marcotte Style
Hedendaags appartement in Europawijk Brussel - Total Interior Design
Lees meer

Een harmonisch stijlvol interieur van een appartement met sfeervolle warme leefruimtes en mogelijks een gezellige open keuken met TV hoek , rustgevende slaapkamers met badkamer in suite en aanpalende dressing… Stel u even voor dat alle ruimtes werkelijk een perfecte eenheid uitstralen. De strakke lambrisering in gefineerde of massieve uitvoering, al of niet geschilderd, gepatineerd en passende verlichting geven uw interieur wel degelijk een meerwaarde.

Zo heeft de binnenhuisarchitect dit concept wel ook voorgesteld en is het resultaat voor de bewoner dan ook fantastisch. Dit appartement geeft in alle eenvoud toch wel een gevoel van ultieme thuisgevoel. Hier ook heeft de interieurontwerper aan de hand van klassieke voorstellen en soms innovatieve profileringen toch een eerder gewoon appartement kunnen ontwerpen tot een exclusief en uiterst stijlvol totaalinterieur, in alle soberheid.

Let wel op de zijden rollo’s, die uiteindelijk niet al te duur uitvallen maar toch een werkelijke klasse uitstraling geven. Hier ook zijn alle zonnewering automatisch met afstandsbediening of gekoppeld aan de hoeveelheid zon die in de woning schijnt. De kleuren in alle slaapkamers zijn zoals steeds op elkaar afgestemd om de eenheid te vrijwaren.

Bij een klein of groot appartement is het gevoel van gezelligheid bekomen door het op elkaar afstemmen van elementen en tinten die telkens een hoogtepunt kennen.

Wie luxueus, stijlvol en gezellig wil wonen, hoeft niet altijd een groot herenhuis of villa te bezitten. Een wat kleiner appartement, ingericht door een bekwame interieurspecialist kan zeker evengoed of soms beter nog een riante sfeer uitademen.

Bekijk al onze persartikelen en kom tot rust in onze creaties!