Hedendaagse landelijke inrichting - Marcotte Style
Hedendaagse landelijke inrichting - Total Interior Design
Lees meer

Harmonie bij uitstek:

Dank zij de mooie MUSA Italia sofa, die op maat kan worden samengesteld, heeft de interieurarchitect de perfecte opstelling met de juiste afmetingen voor deze ruimte kunnen assembleren.

Onze interieurinrichter heeft hier alles bij elkaar laten passen. Er is bewust gekozen om het landelijk karakter wat strakker te maken door zwarte accenten te gebruiken. Hiervoor werden alle poten van zowel de sofa Musa Yang, als de poten van de rustieke eettafel en console in zwart metaal vervaardigd.   Ook het tapijt van het merk JAB, waar Marcottestyle officiële distributeur en verdeler is, kreeg een subtiel fijne zwarte boord in alcantara. De rest van het mooie op maat gemaakte JAB tapijt is dan wat bleker om het geheel lichter te maken en overeen te laten stemmen met de witte schutters.

De eetkamer vormt één geheel:

Als binnenhuis architect is het creëren van een eenheid een must. Dit straalt rust uit en bevordert de esthetiek. Zonder eenheid wordt het interieur rommelig. Een eettafel met een oud massieve eiken blad van vier centimeter dikte toont een stoere landelijke stijl, waarbij de ijzeren zwarte poten meer voor een strak imago zorgen. De combinatie is dan ook geslaagd. Deze poten van zowel de eettafel als de console werden speciaal ontworpen door onze designer. Wenst u ook een mooi ontwerp van uw nieuwe salon en eetplaats, dan contacteer ons via deze link. 

Massieve eiken kast accentueert het landelijke karakter:

Een mooie landelijk massieve eiken kast is nog steeds een eyecatcher bij een cottage stijl. Hier werd gekozen voor een robuuste eiken kast die wel nog ergens een strak accent heeft. Het smeedijzer die hier verwerkt is, geeft een knipoog naar de ijzeren zwarte poten van de sofa en eettafel.

Landelijk keuken:

De mooie Hectori stoelen zijn steeds de mooi en praktisch voor de keuken.  Deze nemen niet veel plaats in en zijn dan ook nog uitzonderlijk comfortabel. Onze binnenhuis architect zal u steeds de best passende half kunstleder voorstellen, waar men echt niet het verschil ziet en voelt met een volledig echt leder.  Door jarenlange ervaring in dit soort kunstleder heeft Marcottestyle een uniek aanbod in alle kleuren.

Enkele details die het uitzonderlijk maken:

Alles is op elkaar afgestemd.