Hedendaagse woning Grimbergen - Marcotte Style
Hedendaagse woning Grimbergen - Total Interior Design
Lees meer

Marcottestyle richtte deze woning in om er een nieuwe kijkwoning van te maken.

De hedendaagse stijl met een tikkeltje landelijke stijl wordt doorgetrokken tot in de slaapkamers.

De badkamers werden eenvoudig gehouden en zijn geïntegreerd in de slaapkamer. Iedere slaapkamer heeft ofwel een separate dressing, ofwel een grote op maat gemaakte dressing kast.

Subtiel en nagedacht: Om een zalig gevoel van eenheid te creëren, kreeg de rode slaapkamer hier en daar dezelfde terugkerende accenten. De gordijnen, bed sprei, hoofdbord en de bureaustoel werden in exact dezelfde rode kleur vervaardigd. Dit is enkel mogelijk omdat Marcottestyle zowel het bed als de bureaustoel laat vervaardigen op maat in heer joint venture fabriek.  Hier is alles op maat mogelijk met oneindig veel soorten stoffen, prachtig kunstleder en zuiver leder. Om de eventuele eentonigheid te breken heeft binnenhuis architect nog een tweede grijze zachte kleur bijgevoegd. Zo kreeg de nachttafel en de dressing maatkast deze mooie grijze kleur. De witte kleur achtergrond heeft dan weer een rustig gevoel. Toch niet zo eenvoudig om stof te vinden in exact dezelfde kleuren, maar het juiste resultaat maakt zeker het verschil.

In de blauwe slaapkamer werd gekozen voor een lagere maar brede hoofdbord. Hier is ook de gordijn en bed sprei samen met het op maat gemaakte hoofdbord volkomen op elkaar afgestemd.

Een verder artikel over deze villa vind u eveneens in een homify magazine.