Klein appartement Brussel - Marcotte Style
Klein appartement Brussel - Total Interior Design
Lees meer
In dit klein appartement is de kleur steeds belangrijk voor een homogeen interieur. In dit totaalproject heeft de architect wel duidelijk gekozen samen met de bewoner om blauw als hoofdlijn te nemen doorheen de woning. Hier is de inrichting daterend van het jaar 2000 wel wat sober gehouden, zonder grote ingrepen.

In dit interieur kreeg de inrichter weer het volle vertrouwen van de eigenaar wat steeds een juist resultaat in de hand werkt. Men moet werkelijk voelen dat er vertrouwen is daar een interieur niet een geijkte procedure is maar wel steeds iets anders, en toch wel met hetzelfde doel voor beiden; de perfecte afwerking.

Naast het meubilair in massieve witte eik contrasteert dit even met de alom aanwezige blauwe tint van de zetels, vensters, gordijnen tot het tapijt. In de slaapkamers wordt deze filosofie ook doorgetrokken en zijn de gordijnen hier weer aangepast aan de heersende tinten. Het gevoel van eenheid en harmonie geeft ons terug een gezellige sfeer van rust.

Hoe groot of klein ook, het belangrijkste in een totaalinrichting is steeds de harmonie die een interieur architect hierin kan creëren waar men zich thuis voelt in geborgenheid. Uiteindelijk is men wel ook altijd terecht een beetje fier op zijn interieur.

Bekijk al onze persartikelen en kom tot rust in onze creaties!