Knusse woning Westerlo - Marcotte Style
Knusse woning Westerlo - Total Interior Design
Lees meer
Deze kleine villa werd werkelijk omgetoverd in een stijlvolle knusse landhuis, zonder grote ingrepen maar waar alles nu in harmonie met elkaar is verbonden; elke ruimte, licht, kleuren, meubelen op maat, tapijten, gordijnen… maken één geheel. De bewoners komen nu tot rust en beleven een volledig andere thuis. De eerste weken voelden ze zelfs zoals op vakantie. Dit merkt men wel ook degelijk bij het binnenkomen van de woning. Stap voor stap proberen we samen met de opdrachtgever een eenvoudig maar uniek kunstwerk te maken. In de afwerking schuilt natuurlijk wel steeds het detail die met de meeste zorg is uitgewerkt.

De meesten denken nog steeds dat de tussenkomst van een goede decorateur buitensporig veel geld kost. Niets is minder waar! De inbreng van een vooraanstaande en ervaren interieurinrichter is niet te onderschatten en is bovendien bij Marcottestyle zelf voordeliger.

 

Iedereen denkt aan een budget om een prachtig huis of een villa te bouwen, maar het budget voor de afwerking wordt dikwijls over het hoofd gezien. De bewoners hadden eerst geprobeerd om intuïtief een paar meubelen, tapijten en lampen te kopen maar waren telkens aan het twijfelen en vroegen zich af of de gekozen meubelen wel gingen samen passen. Welk kleur moest op de muren, waar halen we de lambrisering vandaan? De oude kachel gaf wel goeie warmte af, maar had toch geen gezellig uitzicht. Nu hebben ze een interieur dat klopt. Het lijkt of het vanzelfsprekend was dat dit er zo moest uitzien, maar de eigenaars van het huis geven toe dat zij zelf dit nooit hadden kunnen laten verwezenlijken zonder toedoen van een architect.

 

Iedereen kan ook een schilderwerk afmaken met een paar tips, maar een kunstwerk zal het nooit worden. Zo is dit interieur toch weeral een voorbeeld om in een magazine boekje onder te brengen, dankzij onze art design, waar steeds de kunst heerst om objecten, kleuren en emoties bij elkaar te brengen volgens de keuze, gevoelens en uiteindelijke beslissing van de opdrachtgever.

Bekijk al onze persartikelen en kom tot rust in onze creaties!