Landelijk interieur bij Brussel - Marcotte Style
Landelijk interieur bij Brussel - Total Interior Design
Lees meer

Oude hoeve herinrichten

Het inrichten en verbouwen van een oude hoeve vraagt steeds een goede voorbereiding. De authentieke elementen moeten bewaard blijven.

De buitengevel werd volledig geïsoleerd, om daarna ook nieuwe ramen en deuren te plaatsen. Het dak onderaan kreeg eveneens een perfecte isolatie.

Verder werd er een grote veranda in bakstenen bijgebouw om een grotere salon te creëren.

Gezien heel veel bewoners nu ook van thuis uit beginnen te werken, is het belangrijk om een mooi knusjes bureau te hebben die afgesloten is van de leefruimte.

Marcottestyle zorgde dan ook voor de volledige coördinatie en maakte van dit huis een thuis.

 

Nieuwe thuisbureau:

Een residentieel bureau thuis is vandaag de dag bijna een must. Hier is er bewust gekozen om een groot werkblad te hebben waar men eenvoudig met twee aan kunnen zitten. Een grote witte bibliotheek met spotjes eraan gebracht geeft weeral een zekere landelijke charme.

 Eetplaats en salon met de keuken vormt één geheel:

Een mooie witte landelijke kast met een 3m lange grote tafel in massieve vergrijsde eik met rondom de mooie Dimitri stoelen zorgen voor een warm gezellige sfeer.

Daarna werd beslist om toch aan weerszijden de mooie Dimitri stoelen te plaatsen om zo een wat ruimer gevoel te geven.

Het salon met lederen sofa:

De canapé Melina is zowel praktisch dan mooi. Deze canapé is te bekomen bij Marcottestyle op maat in alle stoffen of leder.

De keuken:

Elegante gordijnen maken het af. Deze keuken is vrijwel simpel gehouden en concretiseert het landelijk karakter. De mooie hanglamp uit de collectie Eichholtz  kunt u tevens kopen bij Marcottestyle . Bij de separate achterkeuken is er een nieuw kast geplaatst die de wasruimte praktisch maakt.

Iedere slaapkamer zijn ingemaakte kasten:

 

Landelijke klinken make de inrichting af:

Hier is geopteerd voor de klassieke landelijke klinken die volledig tot hun recht komen: zie hier snel even naar deze mooie landelijke klink.

Badkamers vernieuwen:

Zoals het vroeger meestal het geval was, ontbrak er minstens één badkamer. We hebben aldus een bijkomende kleine badkamer met douche bijgebouwd. De bestaande badkamer kreeg dan ook een flinke opknap beurt en een derde badkamer werd ook gecreëerd.

 

Nieuwe gordijnen:

Mooie passende gordijnen maken niet enkel de inrichting warm en gezellig, maar zorgen voor harmonie in de woning.