Landelijk strakke inrichting Knokke - Marcotte Style
Landelijk strakke inrichting Knokke - Total Interior Design
Lees meer

Small, but beautiful:

Nog eens een klein project waar alles is vernieuwd. Sommige oude huizen zijn gewoon niet meer van onze tijd. We beginnen dus met het isoleren van de muren, nieuwe ramen met een coëfficiënt van minimum 1,0. Daarna nemen we het sanitair en verwarming aan die meestal met verouderde buizen in de chape ligt. Als het plaaster van de muren hier en daar los ligt is het ook ideaal om de muren te terug nieuw bepleisteren.  Hierdoor kunnen we ook meteen de volledige elektriciteit vernieuwen naar de huidige normen.

3D of realistische projectie:

Elegant interieur:

Mooi TV meubel:

Een tv is een zwarte vlek en bij Marcottestyle werken we dit steeds weg in een kast. Soms kan dit met een lift uit de kast en hier is er geopteerd om de kast te openen met naar boven schuivende panelen.  Dit systeem in cascade vorm, is wel niet zo goedkoop maar functioneel en prachtig van design.

Adequate verlichting:

Marcottestyle heeft veel aandacht aan de sfeerverlichting naast het functionele licht.  Rondom de ruimtes is er een LED strip verwerkt in de luifels waar de houten jaloezieën in weggewerkt zijn. Dit zorgt voor een uniform mooi warm wit licht, waarbij de hanglampen met bladgoud meer een echt ambiance licht geven.

De Woonkeuken:

Een tafel van 3m met acht tot tien stoelen past perfect in deze ruimte. De keuken, die niet is vernieuwd blijkt opeens toch heel nieuw te zijn. Het parket werd doorgetrokken van de living tot de keuken,

Voor en NA:

Een wereld van verschil: zelf de huidige eigenaars kunnen het nog niet echt geloven dat dit hun nieuwe thuis is. Verder is er weinig commentaar nodig.