Landelijke villa bij Brugge - Marcotte Style
Landelijke villa bij Brugge - Total Interior Design
Lees meer

Deze inrichting is zeker een landelijk project, maar wel met eigentijdse betoning. De jonge dynamische eigenaars houden van knusse gezelligheid en hebben hier voor Marcottestyle gekozen. Marcottestyle is inderdaad synoniem van gezellige landelijke hedendaagse stijl.

Professionalisme:

De “final touch” van het interieur wordt hier tot in alle details met professionalisme verzorgd. De imposante hal vroeg meteen naar een mooie aantrekkelijke kristallen luster. De grote kristallen luster met niet minder dan 30 kaarslampen met LED van 3W en 1,4m hoog op 1,12m breed pronkt aldus in deze hal van twee verdiepingen en samen met het gelijkvloers is dit verdeeld over drie niveaus.

De eetplaats en het salon vormen één geheel:

Nadat de klanten de kijkwoning van Marcottestyle hadden bezocht, ervaren ze hoe aangenaam en cosy het aanvoelt om in een landelijke warme woning te leven, zoals Marcottestyle dit inricht. De beslissing om een samenwerking aan te knopen is dan ook snel gevallen.

De zachte pastel kleuren in zowel de muren als tapijten en gordijnen worden wat opgefleurd door de twee op maat gemaakt chesterfield sofa’s uit de collectie van Marcottestyle, die een wat donkere taupe kleur hebben. Alle tafelbladen zijn in massieve eik, waardoor de uniformiteit tot zijn recht komt. Verder zorgen de twee kasten, steeds uit de collectie van Marcottestyle voor de continuïteit in hetzelfde materiaal: aantrekkelijke, wat ruwe massieve Franse eik.

De keuken in suite:

De keuken blijft uiteraard landelijk, voorzien van een eiland waar twee barstoelen voor de praktische kant zorgen. Bij Marcottestyle kunt u steeds alle barstoelen, zonder meerprijs op maat laten maken, waardoor deze steeds de ideale hoogte hebben tegenover het afgewerkt tafelblad. De mooie wisselwerking tussen de grijskleurige stof in de keuken en dit in de eetplaats zorgt toch voor eenheid omdat het dezelfde stof blijft. Hiervoor worden dan ook dezelfde stoelen gebruikt in de eetkeuken hoek, maar in een andere kleur. De tafel in de eetkeuken krijgt terug dezelfde eiken blad met een kruispoot in zwart geschilderd ijzer die een knipoog is naar de smeedijzeren deur van de hal.

Het binnenzwembad wordt ook door Marcottestyle aangekleed. Het buitenterras zorgt voor de perfecte integratie in een rustige omgeving met zicht op een kleine vijver met zwanen.

Het privaat bureel:

Het is steeds interessant om thuis ergens een bureel te hebben, waar men geborgenheid voelt. Het bureau, de maatkast en de gordijnen werden door Marcottestyle op elkaar afgestemd .

Boven werden twee sobere, maar functionele badkamers ingericht, met passende jaloezieën.

De badkamer geeft uit op de dressing met maatkasten en in het midden een prachtige kristallen luster. De balustrade en vloer van het terras nam Marcottestyle tevens voor zijn rekening.

De masterbedroom:

Vanuit de dressing komt men in de Master Bedroom.
Hoe warm en gemoedelijk zo’n imposant bed kan zijn met een hoog hoofdbord. De twee nachtkastjes met aardige lampjes zorgen voor de gepaste sfeer. Alles is hier natuurlijk uit de collectie van Marcottestyle.

Bij de gastenkamer is er voor wit meubilair gekozen van Nova Solo, waar Marcottestyle exclusieve verdeler is. De witte massieve houten meubelen geven een zuiderse lichte sfeer. De mooie tafta gordijnen zorgen voor het nodige cachet aan de inrichting.

 

Helemaal boven op het tweede verdiep werd een heuse cinema salon gecreëerd. Marcottestyle heeft hiervoor een sofa ontworpen van 5m lang en twee zijden van telkens 3m. Het kristallen luster past perfect bij de warme decoratie van deze ruimte. Over de ganse lengte van deze grote ruimte werd er een kast op maat gemaakt waarin de grote cinema tv in is verwerkt. Heerlijk om met vrienden hier een mooie film te kijken…

Wenst u ook een passend interieur, bel ons dan snel op en maak een eerste vrijblijvende afspraak.