Landelijke villa Woluwe - Marcotte Style
Landelijke villa Woluwe - Total Interior Design
Lees meer

Marcotte Style is de stijl die alles omzet in harmonie; ruimte, licht, kleuren, meubelen op maat, tapijten, gordijnen… U merkt het verschil vanaf de eerste stap in de woning en u zult zich onmiddellijk thuis voelen in deze landelijke stijl. Hier is bewust gekozen voor het hoofdthema met smeedijzer.

Stap voor stap proberen we samen met de opdrachtgever een eenvoudig maar uniek kunstwerk te maken. De afwerking schuilt in het detail en niet in de prijs die u betaalt. Een bibliotheekkast waarbij men ofwel de tv ziet met aan weerszijde gesloten kasten.  Ofwel wanneer de TV kast toe is, zijn de buitenste kasten weer open. Dit heeft zeer praktisch en esthetische kant.

De meesten denken nog steeds dat de tussenkomst van een decorateur buitensporig veel geld kost. Niets is minder waar! De inbreng van een ervaren interieurinrichter is niet te onderschatten en is bovendien meestal voordeliger.

Iedereen denkt aan een budget om een prachtig huis of een villa in landelijke stijl te bouwen, maar het budget voor de afwerking mag zeker niet over het hoofd worden gezien. Hier een mooi voorbeeld van een sober maar smaakvolle kinderkamer.

Hier werd gekozen om enkel de bestaande badkamer wat aan te kleden.  Er werd dus drie accenten bijgevoegd die de badkamer wat opwarmen: een ingemaakte kast in natuurhout, samen met de jaloezie en het lavabo meubel maakt de ruimte homogeen.

Om een mooi interieur te bekomen, komt professioneel advies uiteindelijk altijd nog voordeliger uit dan het intuïtief aankopen van een paar meubelen, tapijten en gordijnen. De verf die gekozen wordt, zal vaak te fel of te eentonig zijn en uiteindelijk nooit volmaakte harmonie weergeven.

Bij een mooi interieur komt professioneel advies uiteindelijk altijd nog voordeliger uit dan het intuïtief aankopen van een paar meubelen, tapijten en gordijnen. De verf die gekozen wordt, zal vaak te fel of te eentonig zijn en uiteindelijk nooit volmaakte harmonie weergeven.

Om het even welke woning u binnenstapt, u ondervindt meteen of er een decorateur zijn handtekening heeft geplaatst. Een interieur dat klopt, is een soort kunstwerk. Iedereen kan ook een schilderwerk afmaken met een paar tips, maar een kunstwerk zal het nooit worden. Zo zijn onze interieurs in landelijke stijl wel één voor één een eenvoudig kunstwerk, dankzij onze art design, waar steeds de kunst heerst om objecten, kleuren en emoties bij elkaar te brengen volgens de keuze, gevoelens en uiteindelijke beslissing van de opdrachtgever.

Bekijk al onze persartikelen en kom tot rust in onze creaties!