Deze prachtige lounge inrichting werd gerealiseerd op het bovenste verdiep van AXXES bar-restaurant op uw rechterzijde van het complex “kinepolis” in Antwerpen. U kunt er nu de lekkerste cocktails komen drinken in een van de meest hippe lounge bars van de regio, waar u tevens een subtiel hapje kunt eten.

Speciaal ontworpen lounge zetels:

Deze speciaal ontworpen lounge zetels zijn opvallend door hun kleuren die wel heus chique, trendy en zeker stijlvol zijn. De combinatie met verschillende kleuren in fluweelachtige stoffen en wederkerende kleuren in de biezen wekken een aparte sfeer op. De felle kleuren van de lounge zetels contrasteren met het donkere nieuw parket en de zwartbruine houten jaloezieën, wat de lounge inrichting nu bepaald aantrekkelijk maakt.

De zetels bij een lounge inrichting:

Bij de lounge inrichting werd gekozen voor lage zetels die een must zijn voor de moderne modebewuste interieurliefhebber die liever wat relaxt met zijn vrienden en kan genieten van een heerlijke cocktail.

Kiest u voor kwaliteit en luxueuze zetels, dan is Marcottestyle uw partner en zal uw lounge inrichting met de meeste zorg kunnen uitvoeren. Door met onze schrijnwerkerij door de jaren heen nauw samen te werken is het team perfect op elkaar afgestemd en loopt alles steeds zoals gepland. Hun competentie en flexibiliteit zorgen voor een naadloze installatie van uw lounge inrichting.

Restaurant en tearoom in Kapellen-Brasschaat:

Er werd speciaal gekozen om slechts een paar soorten stoelen te nemen zoals de ORLANDO en MEDICI  in wel heel spectaculaire en felle kleuren. Om het wat nog excentrieker te maken werden de kanten van ieder stoel met inox nageltje afgemaakt.