Moderne villa aan de kust - Marcotte Style
Moderne villa aan de kust - Total Interior Design
Lees meer

Een mooi voorbeeld van een moderne inrichting:

Hout brengt wat warmte in een modern interieur. Hier is voor een edel notalaar hout gekozen. Dit hout vindt men terug in de voordeur, de eetplaats tot in de keuken en slaapkamer.

De moderne keuken:

Een open keuken mag er niet uitzien als een echte keuken, maar meer als een gezellige bar waar men een aperitief kan nemen terwijl men aan het koken is. Dit is een echt leef keuken.

Een ruime eetplaats:

Dank zij de automatische grote raampartijen brengt men de natuur binnen. Het is heerlijk in de zomer ook binnen te genieten van de tuin.  Een automatische raam partij die in de muur verdwijnt is het summum van architectuur.

Prachtige slaapkamers met notalaar accenten:

Overal is de rode draad aanwezig. Deze accenten in mooie notelaar geven een eenheid aan het interieur. Het maakt de inrichting niet enkel gezellig maar dit geeft een signatuur aan het design.

Moderne passende badkamers:

Een ideale inrichting begint met enkele basisprincipes.  Hierbij is het vandaag wel nodig en tevens heel praktisch om een suite te creëren: slaapkamer, badkamer en dressing.  Indien mogelijk en er hiervoor de nodige plaats aanwezig is kan men voor iedere slaapkamer deze suite gaan ontwerpen.

Moderne dressing:

De dressing is een belangrijke plaatst geworden, waar we iedere dag genot van hebben. Ambiance, verlichting maken deel uit de ideale dressing, zonder de praktische kant uit het oog te verliezen.