Penthouse Brussel naast EEG parlement - Marcotte Style
Penthouse Brussel naast EEG parlement - Total Interior Design
Lees meer
Deze penthouse in Brussel naast EEG parlement, met haar 360 ° zicht over de hoofdstad van Europa heeft op zich als situatie wel echt iets te betekenen. Zo werd ons de opdracht gegeven van dit appartement met een relatief kleinere oppervlakte van 168 m² er iets buitengewoon van te maken zonder ook het budget te gaan exploderen.

Zo werd de inrichting van dit unieke penthouse volledig toevertrouwd aan Marcottestyle, die er een behoorlijke meerwaarde aan toevoegde. De hele dag hebt u zon en werd er snel gekozen voor een automatische zonwerende rollo’s. Daarenboven heeft men ook pure zijden stores aangebracht om het wat gezelliger te maken. Niet voor niets dat dit project ook in de magazine “homes suit home” op een tiental pagina’s uitvoerig werd beschreven en eveneens op RTL tv uitgezonden werd. Zie hiervoor Pers en Tv-reportages.

Ligging: Penthouse op 3 verdiepingen in de vorm van een toren is wel heel uitzonderlijk. Dit penthouse mocht dan met de beste materialen worden uitgevoerd. Swarovki klinken en zilveren schakelaars waren dan ook een must.

Marcottestyle kreeg hiervoor carte blanche om met haar vooraf besproken budget een prachtstuk van te maken waar politici of zalenmensen en andere druk bezette mensen hun privacy vinden en tot rust komen. In alle ruimtes werd de muziekinstallatie tot in de puntjes verzorgd: iedere ruimte bekwam haar luidsprekers in het plafond zodanig dat men van ruimte tot ruimte zijn meest aangename muziek kan beluisteren die uiteindelijk tot een 6 sterren hotel doet denken.

Men heeft op alle kleuren gespeeld zonder de leidraad te verliezen. In dit totaalproject werd naast de gordijnen, verlichting, meubilair, zoals meestal ook het geval is, alle kleine decoratieartikelen door Marcottestyle laten verzorgd. Dit blijft steeds een win/win operatie daar Marcottestyle steeds dit kan leveren aan betere voorwaarden dan via de baanwinkels of gewone decoratiewinkels, door haar rechtstreekse contacten en dank zij de afwezigheid van verkopers. De badkamers zijn weeral wat strakker en zijn steeds elegant. Een totaalconcept blijft altijd aan aantrekkelijke opportuniteit om een stijlvol interieur te kunnen creëren.

Bekijk al onze persartikelen en kom tot rust in onze creaties!