Penthouse strak landelijke stijl - Marcotte Style
Penthouse strak landelijke stijl - Total Interior Design
Lees meer
Dit penthouse met haar 360 ° zicht over de stad Brussel, het Kamerenbos ten zuiden van de bekende avenue Louise tot het Zoniënwoud heeft een unieke ligging. De zon komt op in de grote living om s’middags de zon binnen te laten in de eetplaats en avonds kan de prachtige zonsondergang worden bewonderd. In de keuken en in de master slaapkamer heeft men een oneindig zicht boven het bos.  Het zicht vanuit de penthouse blijft de hele dag een fantastisch spektakel.

Als interieur inrichter moet men dit wonder van de natuur uiteraard wel weten te optimaliseren. Het budget werd hierdoor wel wat opgedreven om alles het tot in de puntjes perfect af te maken. Met zo’n locatie is de meerwaarde natuurlijk gegarandeerd.

Met het juiste meubilair, verzorgd door Marcottestyle, wordt de eerste indruk bij het binnentreden in de hal bepaald door alle passende details.

De keuken werd voorzien van nieuwe ramen tot op de grond die meer ruimtelijk gevoel geven. In de nieuwe verlaagde plafonds werden muziekboxen geïnstalleerd. Het wederkerend baksteen kleurig accent werd herhaald in de barkrukken. De wat strakkere stijl van de keuken werd door het gebruik van witgewassen eik subtiel gebroken en blijft deze ruimte homogeen tegenover de rest van het penthouse.

 

 

Details maken het interieur van dit penthouse een concept met internationale allures.

 

De Badkamers: Er werd gekozen voor de beste materialen zoals waterkranen van Philippe Starck en een design bad. Het gevoel voor de natuur werd doorgetrokken in de badkamer met een soort gebogen plexiglas op maat gemaakt en waarin takken werden verwerkt, wat zorgt voor een aangename sfeer en zelfs de indruk geeft dat men ergens het gevoel krijgt dat er twee vensters aanwezig zijn in de ruimte. De designer gebruikt hier ook een belichting van 3000 K wat een koud licht is, samen met de LED spotjes die dan een warm wit licht geven. De combinatie is gewoon schitterend.

Zo werd de inrichting van dit unieke penthouse volledig toevertrouwd aan Marcottestyle, die er een behoorlijke meerwaarde aan toevoegde. De hele dag hebt u zon en werd er snel gekozen voor een automatische zonwerende markiezen bij de drie grote terrassen rondom de penthouse. De leidraad met bruingrijzs meubilair, witgewassen eiken lambrisering en witte muren samen met een paar grote baksteenrode accenten geeft een fris gevoel en zorgt voor de eenheid in de gehele woning. De prachtige rijkelijke tafta gordijnen in exact dezelfde kleuren maken het geheel af in dezelfde lijn. Zoals altijd zijn alle details aanwezig. De sfeer is gezellig. Niet voor niets dat dit project nu reeds in enkele interieurboeken zal verschijnen.

 

Marcottestyle kreeg hiervoor carte blanche om met haar vooraf besproken budget een prachtstuk van te maken waar politici of zalenlui en andere druk bezette mensen hun privacy vinden en tot rust komen. In alle ruimtes werd de muziekinstallatie tot in de puntjes verzorgd: iedere ruimte bekwam haar luidsprekers in het plafond zodanig dat men van ruimte tot ruimte zijn meest aangename muziek kan beluisteren in verbinding met het internet die werkelijk tot een 6 sterren hotel doet denken. Men heeft op alle kleuren gespeeld zonder de leidraad te verliezen. In dit totaalproject werd naast de gordijnen, verlichting, meubilair, zoals meestal het geval is, werd alle kleine decoratieartikelen ook door Marcottestyle verzorgd. Dit blijft steeds een win/win operatie daar Marcottestyle steeds dit kan leveren aan betere voorwaarden dan via de baanwinkels of gewone decoratiewinkels, door haar rechtstreekse contacten en dank zij de afwezigheid van verkopers. Een totaalconcept blijft altijd aan aantrekkelijke opportuniteit om een stijlvol interieur te kunnen creëren.

Bekijk al onze persartikelen en kom tot rust in onze creaties!