Showroom Limburg - Marcotte Style
Showroom Limburg - Total Interior Design
Lees meer

Alles in harmonie:

Om de kleuren te harmoniseren met de stof van de sofa’s heeft de interieurarchitect gekozen voor Flamant kleuren, die het best passen met alle taupe kleuren.  De kristallen luster heeft een verouderde roest kleurige ijzeren frame. Het lichtkleurig tapijt van JAB kreeg uiteraard een mooie contrasterende rand van 5 cm in het leder, die perfect dezelfde kleur heeft als de sofa.  Ook werden de kussens en de twee poefs geaccentueerd door een bies met dezelfde kleur als de twee bankjes, die dienst doen als salontafel. Er is voortdurend een gevoel van harmonie, die de gezelligheid en rust in de hand werkt.  Op de lange console die speciaal op maat werd gemaakt zijn er twee mooie keramiek lampen.

Deze mooie villa is eveneens een showroom waar men een groot deel van de collectie Marcottestyle kan terugvinden en is te bezoeken op afspraak. Woont u in Limburg, dan staan onze interieurarchitecten voor de streek van Limburg voor u klaar en is een bezoekje ter plaatse in Hamont-Achel wel een aanrader. U bent er steeds welkom op afspraak: Bel ons +32 11 988 113  of stuur ons een mail .

Verder is er een veranda of tuinkamer, waar de kinderen zorgeloos kunnen zitten in de semi-lederen zetels.  Dit leder is zodanig gebruiksvriendelijk dat men na jaren er nog evenveel genot kan van hebben omdat dit semileder een ongelooflijke hoogwaardige kwaliteit biedt, die eigenlijk nog beter is dan echt leder.  Aan de ander kant van de tuinkamer is een kaarten tafel gevoegd.

 

Een mooie dressing met eiland en vele lades op maat werd met veel zorg geïntegreerd in de villa.

In de grote hal werden er nog 2 retro stoelen geplaatst op een rond langpolig tapijtje.

 

De bureauruimte kreeg een bureau van liefst 3m op 1,2m. Ook werd de hele want met een Kast op maat geplaatst, waar de kleuren perfect matchen. Er heerst hier eenheid wat rustig aanvoelt.

 

Een 3,2m lange tafel in massieve eik werd met liefst 12 stoelen aangekleed.  Een mooie gordijn in dezelfde warme kleuren als de muren, kreeg ook zijn plaats. Verder is de keuken heel landelijk gebleven.

 

In de enorme slaapkamer werd een groot op maat gemaakt bed van 2,3m breedte met hierbij een hoofdbord tot aan het plafond van3 m hoog. Om deze slaapkamer wat gezellig te maken is er nu een leeshoekje met bibliotheek.

 

De rand van het tapijt is in harmonie met de kleuren van het bed. Ook de long chair heeft dezelfde stof bekomen als het bed en hoofdbord.

De badkamer is ongewijzigd en enkel nieuwe maatmeubelen zijn erbij gevoegd: