Slaapkamer met badkamer en dressing - Marcotte Style
Slaapkamer met badkamer en dressing - Total Interior Design
Lees meer

De ouders hadden graag de kleur paars, waarna onze interieur architect zowel de gordijnen, als het bed met dezelfde stof heeft laten maken. De maatkast die meer doet denken aan een accentmuur dan aan een dressingkast werd uiteraard met exact hetzelfde kleur in de ateliers van Marcottestyle gespoten. Het stijger hout of ruwe eiken planken geven een rustieke look en breken met de strakke lijnen. Samen met een sterrenhemel plafond en de led strips wordt de gezelligheid verzekerd. Alles is uiteindelijk homogeen en hierdoor heel rustig. Een badkamer in suite, samen met een dressing in de volgende ruimte is dan ook aangenaam.

Bekijk even rustig verder alle Marcottestyle slaapkamers.

Een echte meisjes slaapkamer:

Het blauw en roos was haar lievelingskleur, wat uiteindelijk heel goed past in een echt meisjes slaapkamer. De maatkast en de lades van het bureau op maat werd dan in de ateliers van Marcottestyle mooi in satijn gespoten, terwijl onze binnenhuis architect de gepaste tapijten en gordijnen heeft gevonden. Niet steeds eenvoudig om het juiste passende kleur in hetzelfde gamma te vinden. Het resultaat mag er wel zijn.

Een unieke badkamer op een klein oppervlakte:

Inderdaad is het niet zo maar eenvoudig om in een kleine van 3.5x3m of 10,5m² zowel wc en dubbel lavabo, alsook douche en vrijstaand bad te plaatsen. Toch is er nog ruimte maar wel beperkt.

Neem vrijblijvend contact op.