Studio inrichten Antwerpen - Marcotte Style
Studio inrichten Antwerpen - Total Interior Design
Lees meer

Atypische inrichting:

Met slechts 46 m² living, keuken, gang en slaapkamer heeft deze studio een interessant ruimtegevoel bekomen.  Uiteraard werd er een open keuken gecreëerd met een moderne bar van het merk VONDOM.  In de plaats van tussenmuren te bouwen is men ingenieus te werk gegaan met kasten die een muur vormen en de living met keuken van de slaapkamer scheiden. Door de kasten zowel in de slaapkamer als in de living te maken, krijgt men een akoestische wand.

En een 3D foto realistische 3D voorstelling maakt de beslissing wel gemakkelijk:

Een grondplan opmaken is belangrijk:

Om de juiste meubelen te kunnen inbrengen in zo’n kleine ruimte is ieder centimeter van belang. Er moeten niet te weinig meubelen zijn, maar zeker ook niet te veel. Zoveel mogelijke meubelen zonder dat het overladen is. Door goed na te denken en alles op maat op een grondplan uit te tekenen, is het mogelijk om met 5 personen aan tafel te zitten met daarbij nog 2 aan de bar. Verder is er dus een groot dubbel bed en daarbij in de living nog een slaapsofa.

Een prachtig resultaat op een kleine oppervlakte:

In totaal is deze studio 57 m²: 46m² living, keuken en slaapkamer + 8,6m² wc en mooie badkamer in marmer.  Daarbij nog de hal en een waskamer of bergkamer van 4,7m². Alles past bij elkaar en door een perfecte ruimte indeling krijgt men meer de indruk van een groots appartement, dan een gewone studio. Frisse elementen, zoals de witte bar en het salontafeltje in wit gelakte kubusvormige hoogglans, vormen één geheel. Daarbij worden er nog twee passende barkrukken gevoegd, die hard lijken te zijn, maar uiteindelijk heel comfortabel aanvoelen.

Met het mooi blauw tapijt van JAB Anstoetz, worden de kleuren perfect gecombineerd. De speelse nuances in dit tapijt maakt het design nog wat interessanter.  Harmonie bij uitstek. De slaapsofa is op het eerste ogenblik een gewone mooie comfortabele sofa, maar in een oogopslag wordt dit een mooi bed van 1,6m.

 

Spectaculaire verlichting in RGB:

Uiteraard blijft dit een extra gadget, maar ook in de witte kleuren zijn er reeds 4 opties: van koud wit naar heel warm wit. En hiervoor is er maar een heel klein prijsverschil. Inderdaad is dit niet weggelegd voor iedereen zijn keuze, maar toch zelden te bekomen.  Dit systeem is tevens volledig integreerbaar in DOMOTICA en bestuurbaar via uw Smartphone.

Voor en na: