Lees meer

Woonkamers

Marcottestyle levert alle zetels en sofa’s op maat:

Bekijk hier snel een deel van ons ons assortiment zetels en sofa’s of banken. Elke meubel is uniek omdat alles volledig naar jouw wensen kan worden vervaardigd.  Zowel in afmetingen, kleuren als soort stof of kunstleer of Italiaans leer wordt alles op maat gemaakt.

Inrichting woonkamer

De woonkamer is voor veel mensen één van de belangrijkste ruimte in huis waarin veel tijd wordt doorgebracht. De inrichting ervan moet dan ook een groot gevoel van comfort geven. Bij Marcotte Style wordt bij de inrichting dan ook de nadruk gelegd op wonen. Bekijk alvast even enkele voorbeelden die we reeds hebben gerealiseerd. Neem vrijblijvend contact op.

Woonkamers inrichten in stijl.

Onze interieurarchitect zal bij de woonkamerinrichting er steeds voor zorgen dat deze in harmonie blijft met de totaalinrichting. Samen met de klant wordt gekeken naar de basiskleur en de stijl om de basis te leggen voor de gehele inrichting van het huis of appartement. Woonkamer inrichten in 3D De eerste stap bij het inrichten van de woonkamer is een grondige analyse van de bestaande woning. Op basis van deze analyse maken wij een design dat aansluit bij uw wensen en de rest van uw woning. Na het opstellen van het design maken we een 3D voorstelling op die u een idee geeft van het eindresultaat. Is het herinrichten klaar? Dan gaan we verder met de overige ruimtes! Onze professionele aanpak levert keer per keer bij elk interieurproject PERFECTIE. Verwen uzelf en ontdek meer woonkamer design van Marcotte Style.

De woonkamer inrichting brengt warmte en verzorgt het thuisgevoel. Het is de rode draad die door de woning loopt. Wij verzorgen steeds dit knusse aspect!

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze referenties.