Lees meer

Cocoon Interieur

Bij de landelijke stijl gaat het accent naar de knusse geborgenheid van een landelijk interieur. U vindt er de cottagestijl terug in vermengd maar zonder dat deze de hoofdrol gaat spelen. Een goede interieurinrichter kan zonder te veel ingrepen een huis of villa omzetten naar een landelijke stijl. Hiervoor is een goed ontwerp nodig. Nieuwe gordijnen, tapijten, meubelen en verf doen al wonderen. De interieurontwerper zal natuurlijk wel hierbij zorgen dat alles in harmonie wordt uitgekozen. Hij zal zijn plannen zodanig uitwerken dat het knusse gevoel van het landelijk interieur er steeds zal overheersen.

Landelijk wonen: cocoon interieur zorgt voor geborgenheid

In een wereld waar men zo veel stress en ontgoocheling ondervind, moet men kunnen thuis komen zijn eigen cocoon, in een thuis met een landelijk interieur waar men de harmonie terug kan voelen. Even een vlucht uit de drukte zoals een schildpad die zich geborgen voelt in zijn schild. Een gezellige woning in harmonie creëren is een kunst die meestal enkel een interieurarchitect kan verwezenlijken. Een landelijke stijl is pas echt een stijl wanneer men voor een totaalinrichting kiest. Hier kan de interieurvormgever één geheel van maken en de cocoon landelijke stijl aanhouden.

In uw cocoon interieur kan u de stress van alle dagen ontvluchten. We creëren zo het knusse ‘thuisgevoel’ waar iedereen recht op heeft

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.

Betekenis:

cocoon betekent eigenlijk beschermend,, omhulsel: in een cocoon interieur voelt u zich beschermd van de buitenwereld, zoals een pop in een larve: de overgangsvorm tussen een larve en een volwassen vlinder.  Dus een omhulsel van een vlinderpop zoals een warm gezellig huis die een omhulsel of bescherming heeft.  De stijl leunt heel sterk dus aan de landelijke, cottage of long Island stijl waar het heerlijk vertoeven is in een warm en gezellig interieur!