Lees meer

Hedendaags Interieur

Hedendaags wonen betekent een wat strakke stijl, waarbij een subtiel design moet worden geïntegreerd. Bij een goede interieurvormgever zal het plaatje wel steeds passen; Service, Meubelen, Kleur, Verlichting, Kasten op maat, Gordijnen… alles is één geheel volledig in harmonie. Het hedendaags interieur klopt helemaal. Laat zo’n interieurinrichting dan ook steeds in handen van een interieurinrichter. Het interieur moet een totaalconcept blijven waar alles bij elkaar past. Niet te modern, maar zeker niet naar de retrokant.

Harmonie voor hedendaags wonen

Het hedendaags interieur vormt een solide basis voor uw thuis en de toekomst. Een uniforme uitstraling, die rijker voelt dan het financieel hoeft te zijn. Het blijft ook een geslaagd idee om in de stijl van hedendaags wonen de keuken samen met de living stijlvol in elkaar te laten overlopen. Verlaagde plafonds met indirecte verlichting zorgen ook voor een exclusieve indruk en kunnen daarbij twee ruimtes hierdoor ergens afbaken. De interieurontwerper zal hier tevens steeds zorgen voor een perfecte harmonie waar alles in balans ligt.

Een hedendaags Interieur bij Marcotte Style is strak en volgt de trends van tegenwoordig!

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze realisaties.

Marcottestyle en hedendaagse stijl:

Met de passie voor hedendaagse stijl en gedrevenheid met virtuoze vakkennis maakt Marcottestyle het verschil. De hedendaagse stijl zorgt voor iets meer strakke lijnen en een moderner geheel als bij een landelijke of klassieke stijl.

Wij weten de punten op de i te zetten. Ieder interieur wordt dan ook eerst grondig besproken met de eigenaar waarna er nauwkeurig wordt overgegaan tot de uitwerking van het project. Graag worden we hiervoor reeds bij het begin van het project betrokken om een prachtig resultaat in hedendaagse stijl te krijgen.

Bij een hedendaags interieur zal de binnenhuisarchitect er steeds voor zorgen dat de stijl een eenheid behoud waar de gezelligheid en esthetiek gecombineerd wordt met praktisch gebruik.