Projectvoorbeeld

AXXES
Café & Restaurant in Antwerpen

Marcotte Style verzorgde de complete inrichting van AXXES Café & Restaurant in Antwerpen, inclusief op maat gemaakte meubels, barontwerp, lounge en barstoelen.

Inrichting voor AXXES Café & Restaurant in Antwerpen

Voor het prestigieuze AXXES Café & Restaurant in Antwerpen heeft Marcotte Style een complete inrichting verzorgd. Van de indrukwekkende bar tot de elegante zitmeubels en de comfortabele lounge, elk element is zorgvuldig ontworpen om een unieke en luxueuze sfeer te creëren. Met aandacht voor detail en een op maat gemaakte aanpak, hebben we een inrichting gerealiseerd die zowel stijlvol als functioneel is.

Op Maat Gemaakte Meubels en Zitoplossingen

Bij de inrichting van AXXES Café & Restaurant lag de focus op het ontwerpen van unieke, op maat gemaakte meubels die perfect passen bij de moderne en verfijnde uitstraling van de zaak.

Onze realisaties:

Neem Contact met ons op!

Indrukwekkend Barontwerp met Oog voor Detail

De bar vormt het centrale punt van het interieur en is volledig op maat ontworpen door Marcotte Style. Met een combinatie van hoogwaardige materialen zoals marmer, hout en metalen accenten straalt de bar luxe en elegantie uit.

Luxe Lounge- en Zitgedeeltes

De lounge in AXXES Café & Restaurant is ontworpen met als doel gasten een comfortabele en stijlvolle plek te bieden om te ontspannen. De op maat gemaakte sofa’s en fauteuils zijn niet alleen elegant, maar ook bijzonder praktisch dankzij het gebruik van onderhoudsvriendelijke stoffen.

Elegant Design en Maximale Functionaliteit

Bij de inrichting van AXXES Café & Restaurant hebben we een perfecte balans gecreëerd tussen elegantie en functionaliteit. De op maat gemaakte bar is niet alleen een visuele eyecatcher, maar biedt ook alle praktische voorzieningen die nodig zijn voor een soepel verloop van de dagelijkse baractiviteiten. Dankzij de ruime opbergmogelijkheden en strategisch geplaatste werkruimtes kan het personeel efficiënt werken zonder dat de esthetiek van het interieur in het gedrang komt.

Realiseer Jouw Droominterieur Vandaag!

Op elk moment kunnen wij je project begeleiden – van het kleinste detail tot het overleg met de vakmensen.