Lees meer

Badkamers op maat

Zo worden badkamers op maat gemaakt

Omdat we zeker willen weten dat uw badkamer op maat helemaal aan uw verwachtingen voldoet, gaan we eerst uitgebreid uw wensen en eisen op een rij zetten. Bedenk bijvoorbeeld welke dingen u bevallen in uw huidige badkamer of wat u juist nog mist. Welke onderdelen wilt u absoluut terugzien en welke zijn slechts optioneel? Onze interieur designer laat u graag enkele badkamers op maat zien om inspiratie op te doen. Op basis van uw wensen stellen wij u standaard of maatwerk badkamermeubels voor.

Een mooie strakke badkamer op maat gemaakt past ook in alle stijlen. Voorzien van goede verluchting kan een badkamer ook worden geïntegreerd in de slaapkamer en eventueel lichtjes gescheiden door een glazen wand. Alles steeds met strakke of ronde belijning en luxe materialen. De douches van een nieuw interieur worden steeds meer ruimer van opzet met een douchevloer op gelijk niveau, zonder enige opkant.

In het kader van een totaalinrichting worden onze badkamers op maat luxueus in hout, keramiek of tegels verwerkt. Zo komen we tot een unieke creatie!

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze referenties.