Lees meer

Keukens op maat

Om de continuïteit in alle ruimtes en vertrekken te verzekeren hebben wij voor veel van onze klanten keukens op maat gemaakt. Maatwerk keukens zijn immers dé ideale oplossing om de ruimte optimaal te geen benutten. Maatwerk vormt zo ook de manier om een interieur inrichting in dezelfde stijl door te trekken. Bij een open keuken op maat zal iedere architect het eens zijn dat dit van fundamenteel belang is. Wij helpen u hier graag bij!

Onze maatwerk keukens bestaan nooit uit standaardkasten met opgevulde afwerking om de indruk te wekken van een keuken op maat.

Een keuken op maat: unieke creaties.

Alle keukens op maat worden bij ons steeds gemaakt met de meest geavanceerde CNC–frees-, zaag- en schaafmachines en gespoten in het atelier met poederlak of twee componenten meubellak in een passende designkleur; mat, satyn of hoogglanzend. Maatwerk keukens hebben in elk geval een meerwaarde, want ze zijn stuk voor stuk unieke creaties. Bij een keuken op maat zullen we nooit standaardkasten verwerken met opgevulde afwerking om de indruk te wekken van een keuken op maat. Onze maatwerk keukens worden volledig volgens de wensen en behoeften, maar ook het budget van de opdrachtgever gemaakt.

Bent u op zoek naar keukens op maat? Ontdek de maatwerk keukens van Marcotte Style online en overtuig uzelf.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.

Ook kleine keukens maken het verschil:

Men brengt een groot deel van een dag in de keuken als deze aantrekkelijk is. Hoe heerlijk is het niet om dagelijks van uw keuken te kunnen genieten. Marcottestyle zal ook uw kleine keuken kunnen metamorfoseren in een plots frisse gezellige gracieuze keuken die er veel ruimer zal uitzien.  Ook wordt intussen de praktische kant bestudeerd waardoor het aangenamer koken is. Kijk vlug hierna hoe een kleine gewone ruimte toch wel best attractief kan worden: