Lees meer

Shutters en jaloeziën

We zijn hoofd verdeler van BLENDwindowfahion. Vraag vrijblijvend onze beste prijs. We richten tevens restaurants in met Jaloezieën of schutters. Kom gerust een kijkje nemen in de Hemelhoeve te Brasschaat met 385 zitplaatsen volledig ingericht door Marcottestyle.

Schutters:

Dankzij de sfeervolle shutters en blinds, houten luiken met horizontale lamellen die verstelbaar zijn kan er met het licht worden gespeeld waardoor een aangename sfeer gecreëerd wordt. Het zuidelijk gevoel bij uitstek, of uw interieur nu klassiek, modern of cottage is. Het geeft steeds u een warm en zonnige gevoel.

Jaloezieën:

In vergelijking met de shutters zijn de jaloezieën merkelijk goedkoper en geven eveneens een bijna gelijkaardige zuidelijke warme atmosfeer. Gezien men enkel met massief hout werkt, zijn deze jaloezieën goed bestemd ook voor badkamers, waarbij men de inkijk kan verhinderen zonder het licht te laten verdwijnen. Als de zon door de lamellen schijnt krijgt de ruimte een heel warm gevoel. Om een idee te geven is de prijs van 1mx1m hoog, 25mm houten lamellen vanaf 154 € en met 50 mm lamellen vanaf 206 €, 70 mm vanaf 258 €. 

Lindehout shutters:

Reken op ongeveer 349€ per m² met lamelmaat 63mm of 89mm en 114mm, in alle kleuren op basis van massief lindehout uit Amerika. Ook speciale vormen zijn mogelijk. Bij Blend windowfashion bent u verzekerd van de Europese kwaliteitsnormen. Lindehout is een lichte maar stevige houtsoort en behoudt hierdoor zo natuurlijk mogelijk zijn lichte houtstructuur. Blend windowfashion werkt met verborgen scharnieren Deze scharnieren geven de het meer stevigheid en deze panelen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor het een strak en stijlvol geheel vormt.

Marcotte Style als exclusieve verdeler van BLEND windowfashion, verwent u met de beste voorwaarden.

Maatwerk:

Alle shutters en blinds worden volledig op maat gemaakt. Blend windowfashion werkt met eigen teams van ervaren vakmensen. Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs, meten in, adviseren en bespreken met u alle mogelijkheden. Ook de montage verzorgen wij met grote aandacht en installeren doorheen België en Nederland. Ook kasten op maat kunnen met shutter deurtjes worden voorzien. Shutters en raamdecoratie zijn bij Marcotte Style op maat verkrijgbaar en in elke stijl. Klassieke sfeervolle shutters, of liever strakke moderne shutter, het is allemaal perfect mogelijk. De prijzen van raamshutters op maat zijn uiteraard verkrijgbaar op aanvraag. Terwijl wij altijd streven naar de hoogste kwaliteit zorgen wij ook dat de prijs van onze shutters steeds erg schappelijk blijft.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.