Lees meer

Hedendaags Landelijke stijl

De landelijke stijl op een wat hedendaagse strakke manier uitgevoerd, brengt meestal een hedendaagse woning wat gezelligheid toe. Het huis moet uiteraard in harmonie blijven met de omgeving. Een mengeling van hedendaags en landelijke stijl is dus soms heel aangenaam. Het knusse warme aan de ene kant en het strakke comfortabele complementeren zich.

Landelijk strak interieur

Het is een ideale stijl indien men een compromis wil sluiten tussen twee eigenzinnige stijlen. De interieur adviseur gaat hierbij nauwlettend alles weer moeten op elkaar afstemmen. De meubelen spelen bij de deze stijl een zeer belangrijke rol. Bijvoorbeeld een wandmeubel met geïntegreerde TV die door een kaskade wand het toestel laat verdwijnen. Spelen met kleuren is een andere belangrijk element uit deze stijl. Zo kunnen verschillende lichte pastelkleuren het gevoel van het interieur tot zijn recht laten komen. Hoogglans kan ook van toepassing komen zo kan de mix van hoog technologische snufjes en gewone warme lambrisering gewoon hand in hand gaan. Zo creëert Marcotte een stijl die we strak landelijk noemen.

Landelijk wonen? Een hedendaags stijl dat de charmes van het oude Engeland ademt. De hiervoor speciaal gemaakte meubelen maken het plaatje compleet.

Een perfect hedendaags landelijk interieur:

Marcottestyle blijft zeker de meest aangeprezen interieur inrichter die gespecialiseerd is in de landelijke warme stijl. Hierbij werd er in de laatste jaren enkel strakke lijnen in deze stijl gevoegd om tot een compromis te komen die meer aan de hedendaagse stijl gaat aanleunen. Hedendaags en landelijk maken een mooie combinatie met nog steeds een knipoog naar het landelijke. De gezelligheid en het warm gevoel van een landelijke interieur blijft dus nog steeds hier haar rol invullen. Bij Marcottestyle is iedere totaal ingerichte woning een eenheid van gezelligheid met een warm knus gevoel.

Kijk nog even snel naar bepaalde totaal inrichtingen die Marcottestyle in de laatste 15 jaar kon realiseren.