Lees meer

Buitenkeuken

WOLF BUITENKEUKEN van het Italiaans merk Officine Fanesi

Marcottestyle verdeelt exclusief deze HIGH-END WOLF BBQ geïntegreerd in een waardevolle robuust en duurzaam buiten keuken. Zo heeft Officine Fanesi met het alom bekende wereldmerk WOLF, een op maat gemaakte Outdoor Kitchen in inox, RVS of speciaal staal kunnen ontwerpen.

Een nieuwe aangename ervaring in het buiten koken is hierdoor ontstaan. De state-of-the-art keukenontwerp en productie van Officine Fanesi zijn geschikt geschikt voor gebruik in elk klimaat of weersomstandigheden.

Sub Zero en Wolf zijn nog steeds de nummer één wat betreft alle kook-en grillplaten op gas of elektriciteit.

De Ziel van het staal materiaal:

Het stilistisch onderzoek van Officine Fanesi stopt daar niet. Rondom hun stalen ziel hebben ze een maniakale zoektocht naar materialen, afwerkingen en minimale details gestructureerd. Een creatief pad naar authenticiteit binnen en buiten, voor keukens die mooi zijn om naar te kijken en onweerstaanbaar om aan te raken. Geniet van deze aantrekkelijke diversiteit tussen modules en materie. Een zintuiglijke reis op zoek naar de meest exclusieve oplossingen om staal te verbeteren, elk project aan te passen, leven te geven aan unieke en onnavolgbare creaties.

Wolf keukenapparatuur:

Wolf is daar trots op hun producten worden regelmatig geselecteerd voor de meest prestigieuze internationale architectonische projecten, zoals de Burj in Dubai, Hesperia-toren in Barcelona, ​​het Pan-schiereiland in Londen of de Bloomberg Tower in New York. Wolf heeft alleen één objectief en passie: uitstekende keukenapparatuur bouwen die er geweldig uitzien en de professionele prestaties levert die zorgt voor echte kookervaring ”

Andere keukens van de collectie Officine Fanesi:

Het Italiaans merk Officine Fanesi is gespecialiseerd in alle moderne keukens met staal.  Elke stalen keuken van Officine Fanesi, zowel binnen als buiten, is een verhaal over design geschreven door een visionaire architect met een passie voor schoonheid en kwaliteit.

Alles kan op maat worden gemaakt!  De aandacht voor elk detail in staal is gekoppeld aan het maniakale herstel van een innerlijk oeroud gevoel, in een stilistische harmonie die alle tijdstijlen kan doorstaan.

Een unieke bewerking van het metaal:

De verschillende mogelijkheden van afwerking maakt deze moderne keuken steeds uniek. Maak van uw keuken een speciale eyecatcher die uw persoonlijkheid weergeeft.

Hier nog even andere mogelijkheden met metalen keuken: