Lees meer

Elektriciteit artikelen

Marcotte Style is verdeler van verscheidene merken elektrische producten waaronder OSRAM PHILIPS, LED it, Raedus, REXEL,NIKO, TECCINO etc…

Als bouwheer of opdrachtgever ontvangt u aldus altijd de beste voorwaarden en zijn wij tevens steeds mee met de laatste snufjes. Dit heeft ook als voordeel dat we ook zelf met de beste service kunnen rekenen tegenover de fabriek zelf.

Decoratieve verwarmingspanelen:

Door hun praktische afmetingen en ontwerp passen deze verwarmingspanelen in elke ruimte. In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen zijn deze elektrische stralingspanelen bijzonder eenvoudig te installeren, uit te breiden en zelfs te verplaatsen en onvergelijkbaar esthetisch! Het verwarmingspaneel van slechts 3,5cm dikte kan worden voorzien door een passende of zelfs uw eigen favoriete foto! Met de thermostaat op afstandsbediening automatiseert u bovendien uw verwarming in een handomdraai.

LED

Naast de LED strips die we compleet laten verzinken in uw meubel of muren en plafonds gaan we voortdurend op zoek naar nieuwe alternatieven. Wij gebruiken enkel de optimale led capaciteit van 600 Led per 5m die 800lummen per meter weergeven. Dit geeft slechts een verbruik van 14,4W per meter!

Lampen en spots

Op gebied van spots is er een constante evolutie waar men slecht de top van de ijsberg kan zien. Het stroomverbruik, kleurtemperatuur, de hoek lichtbundel, lichtstroom (Lm) en levensduur is belangrijk en wordt hiermee rekening gehouden. Wij laten u niet verleiden met goedkope prijzen voor minder licht maar raden u professioneel aan hoeveel licht u nodig hebt en wat de beste aankoop betekent. Men heeft de klassiek led lampen met E27 fitting, maar ook kaars- en bolvormige; Reflectorlampen, E-core Led inbouwverlichting en noem maar op.

Bij Marcotte Style bent u zeker van de goede keuze.

Verwen uzelf en ontdek meer van Marcotte Style.
Bekijk enkele van onze realisaties of neem vrijblijvend contact op.

Elektriciteit artikelen en verlichting is in constante evolutie. Marcotte Style begeleidt u tijdens de inrichting van uw nieuwe woning.