Lees meer

Verlichting

Design Verlichting, wand-, plafond- en staanlampen

Marcotte Style is hoofdverdeler van meerdere fabrikanten van design verlichting armaturen. Als interieurinrichter kan men u een heel groot assortiment luchters, wandlampen, design lampen of plafondlampen voorstellen met sfeer en passend in onze binnenhuisinrichting. Bij een totaal inrichting hoeft u hier ook geen ereloon te betalen, maar krijgt u bovendien onvergelijkbare voorwaarden op alle design verlichting, dank zij onze rechtstreekse contacten.

Kristal lusters

De mooiste Kristal lusters rechtstreeks van de producent, worden door Marcottestyle tot bij u bezorgd.  Kijk vlug naar onze groothandel prijzen direct tot bij u geleverd. De luster wordt geleverd in een groot stevig karton, zorgvuldig verpakt. Veiligheidshalve zijn niet alle kristallen aangebracht en hoeft u wel nog de enkele kristallen volgens plan nog aanbrengen en ophangen.  Kijk vlug naar onze prijzen bij onze collectie kroonlusters.

Binnenhuisverlichting in alle vormen en stijlen

Deze sfeerverlichting, spotjes of led strips zijn verkrijgbaar in oneindige variaties van grootte, vorm en design. Natuurlijk moeten ze ook voldoen aan de installatievereisten. Hiervoor gaat uw interieurspecialist u bijstaan om de beste keuze te maken passend in uw nieuw interieur, volgens het totaalconcept. Of u nu op zoek bent naar landelijke verlichting of u eerder iets moderns wenst, Marcotte Style heeft de juiste voorstellen voor u. Het moet telkens perfect afgestemd zijn op de functie van de omgeving. Voor de woonkamer stelt het namelijk andere eisen dan slaapkamerverlichting.

Wij gaan aandacht verschaffen aan sfeervolle verlichting samen met duurzame woonoplossingen voor uw economisch lichtcomfort.

Wij doen steeds beroep op ervaren en gediplomeerde installateurs. De design verlichting in een binnenhuisinrichting is nu eenmaal ook nog een steunpilaar van de volledige inrichting. Soms is teveel licht niet gemoedelijk en slecht verdeeld licht te duister. Nooit eerder werd er in de residentiële woonmarkt zo de nadruk gelegd op comfort, verlichting en ecologisch wonen. Wij gaan aandacht verschaffen aan interessante automatisering en duurzame woonoplossing zoeken voor uw economisch lichtcomfort.

Als milieubewuste interieurontwerper gaan we u ook LED design lampen aanbieden indien dit in het kader past van de stijl. Wij hebben steeds ook licht ingenieurs rechtstreeks van ons netwerk die u gratis kunnen bijstaan in het kader van een totaalinrichting.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.