Lees meer

Lambrisering

Wilt u een houten lambrisering laten plaatsen door Marcotte Style? Wij zorgen ervoor dat deze steeds volledig op maat en in verstek wordt aangepast volgens de lengte van iedere muur. We kunnen verschillende soorten materiaal gebruiken. MDF of massief eik bijvoorbeeld.

MDF: perfect geschikt

MDF is uiterst geschikt voor een lambrisering. MDF is eigenlijk een hoogwaardige, geperste houtplaat met heel hoge densiteit, goede zwel eigenschappen en buigsterkte met eventuele vochtweerstand. Onze interieurinrichtingen zijn uiteraard voorzien van de best kwaliteit MDF. Deze platen zijn gemakkelijker te bewerken dan gefineerde vezelplaten of multiplex. Bovendien kunnen MDF-platen worden gefreesd en laten ze zich verwerken zoals massief hout. Diepe groeven zijn mogelijk dankzij een CVC geperfectioneerd machinepark. Alle lambriseringen worden steeds in een grondlaag geleverd. Ook hier wordt alles volledig nauwkeurig op plan uitgetekend met ons CAD-programma. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Een lambrisering in verstek nodig? Wij zorgen ervoor dat deze steeds volledig op maat wordt aangepast.

Zorg dat de lambrisering goed geverfd wordt! Wilt u het in hout plaatsen let dan vooral op voor onervaren interieurinrichters die u kosten willen besparen en slechts één zijde in grondverf aanleveren. Losse panelen die niet aan alle vier de zijden vast staan moeten op de voor- en achterzijde evenveel grondlagen en verflagen bevatten om kromming te voorkomen. In hout is het bij Marcotte Style mogelijk in alle soorten en stijlen. Het hoeft niet altijd klassiek te zijn, en ook een moderne stijl is perfect haalbaar. Modern en toch stijlvol.

Naast de standaard lambrisering van een bepaalde ruimte voorzien wij indien gewenst lambriseringen op de trap of van het plafond. Terwijl het gebruikelijk is deze door te trekken in alle kamers van uw woning kan u ook kiezen om slechts één kamer ermee te voorzien. U kiest bijvoorbeeld voor enkel de slaapkamer of neemt alleen het toilet.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze realisaties.