Lees meer

Schilderwerken

Een totaalinrichting zonder uw interieur schilderen is niet denkbaar. Nochtans gaan we deze zware en delicate klus integraal doorgeven aan onze partner onderaannemer. Een familiebedrijf met 15 jaar ervaring en een 30-tal toegewijde medewerkers die zowel schilderwerken als behang aankunnen..

Ook professioneel kleuradvies wordt alsmaar belangrijker, zowel voor binnen als buiten. In een kleur kan men immers emotie en gevoel terugvinden die steeds in harmonie moet zijn met het totale interieur. Marcotte Style zal u steeds begeleiden en adviseren in het kleuradvies om een inrichting te bekomen die volledig harmonisch is. Soms gaan we ook eerst de gordijnen kiezen en vandaar vertrekken met exact dezelfde kleuren voor de muren. Met een spectrum computer wordt de kleur exact gemeten en zo kunnen we u vakkundig kleuradvies op uw maat geven. Bij een totaalproject is deze raadgeving dan ook gratis..

We plaatsen dus graag een vliesbehang die de muren netjes effen maakt. Glasvezelbehang is natuurlijk ook wel soms mooi met een lichte structuur zoals bij Tassoglas. Onze schilder expert gaat u ook exclusief behang van Chris Mestdagh, Home Interiors, Casadeco of andere buitengewone soorten voorstellen.

BOSS PAINTS

Marcotte Style is verdeler van BOSS PAINTS, waar de kwaliteit heel hoog is en de prijs heel concurrentieel. Hebt u liever uw eigen schilders uit te zoeken is voor ons geen probleem. Wij zullen u steeds het kleuradvies verder gratis geven en de schilderwerken ook in detail verder opvolgen. Hierbij kunt u ook nog van onze speciale tarieven genieten bij het afhalen van uw Boss Paints verf. Grotere hoeveelheid wordt u ook gratis thuisbezorgd. Nauwgezet zorgen wij voor elk detail voor het schilderen van uw interieur. U kunt op ons rekenen voor kwaliteit en professionalisme. In een aangename samenwerking zorgen wij ervoor dat uw project op tijd en binnen het budget klaar is.

Onze offertes voor schilderwerken zijn altijd vrijblijvend. Verwen uzelf en ontdek meer van Marcotte Style.

Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze referenties.