Lees meer

Totaalinrichting

Totaalinrichting: een specialisatie van Marcotte Style

Een totaalinrichting van Marcotte Style verzekert de harmonie van het project waardoor alles goed doordacht is en 100% bij elkaar past. En toch weet onze hoofddesigner Jean-Jacques soms enkele stijlen subtiel te combineren.  Door het budgetbewust zijn gaat u met Marcotte Style door middel van een inrichting zorgeloos uw droomwoning kunnen verwezenlijken. Verschil moet er zijn, want bij Marcotte Style gaat u ook voor deze inrichting in sommige gevallen geen ereloon betalen.  Alles wordt nauwgezet schriftelijk in een kleine overeenkomst vastgelegd waarbij alle voorwaarden klaar en duidelijk worden uiteengezet.  De exclusieve stijlen die interieurinrichter Jean–Jacques Soenen aanbiedt zijn gericht op een totale woninginrichting waarbij alle elementen van het huis in overeenstemming worden gebracht. Dank zij de strikte coördinatie en de werken die elkaar naadloos opvolgen wordt uw inrichting op tijd afgewerkt tot in de laatste details.

Neem vrijblijvend contact op

Het interieur met functionaliteit en esthetiek in alle stijlen:

Marcotte Style zet zich evengoed in voor kleine als grote projecten, maar als het gaat over een totaalinrichting gaan we uiteraard nog dieper.
We zijn gespecialiseerd in inrichting waar we functionaliteit samenbrengen met esthetiek. Een totaalconcept begint met een volledig salon met eetplaats met enkele meubels en decoratie tot de volledige woning, loungebar of kantoor. Ieder project wordt met hart en ziel ondernomen om tot de perfecte realisatie te komen.

Totaalinrichting van A tot Z:

Als we vanaf het begin van de nieuwbouw een inrivhting samen kunnen in handen nemen, dan is de functionaliteit gegarandeerd.

Bent u aangetrokken door een iets bescheiden stemmige en zonnige stijl, zoals men zich net aan de Franse riviera zou voelen, dan zullen wij u in deze richting alle materialen, design en meubilair voorstellen waarbij wij op dezelfde golflengte zullen blijven tot de realisering van uw droomwoning. Bent u echter meer aangetrokken van de echte cottage stijl of de aantrekkelijke warme landelijke stijl, of uiteindelijk het pur moderne, dan wordt u zeker niet teleurgesteld: wij zijn thuis in alle stijlen en door ons maatwerk in eigen beheer kunnen we u alle hoogwaardige design materialen aanbieden, gaande van gladde panelen in hoogglans tot high technische maatkasten en snufjes.

 Bekijk onze realisaties

Is uw woning ook aan een nieuwe interieurstijl toe? Ga dan voor de totaalinrichting van Marcotte Style en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.