Lees meer

Tafeldecoratie

Een totaalinrichting tot het tafelservies van Gien is natuurlijk wel niet steeds nodig omdat de meesten reeds over een mooie tafeldecoratie beschikken. Maar een nieuw bijkomend en passend service is voor iemand die belang hecht aan gezelligheid als levensgenieter dit wel kunnen waarderen.

Alle servies is uiteraard vaatwas bestendig. Als hoofdverdeler van Gien kunnen wij u uit sympathie bij complete inrichting laten genieten van heel speciale condities op deze tafelservies.

Ook indien u op heden nog geen totaalinterieur wenst kunt u wel als verwelkoming, genieten van onze prestige korting tot 20% vermindering op de winkelprijs bij aankoop van een service voor 12 personen. De leveringstijden variëren van 3 dagen tot 4 weken. Een interieurontwerp met passend tafelbestek en porselein heeft wel een edel gevoel aan het geheel.

Tafelservies kopen, ook dat doet u bij Marcotte Style. Modern tafelservies en klassiek design tafelservies, het is beiden mogelijk. Vind een mooi porseleinen eetservies dat perfect bij de stijl van uw woning pakt.

De tafeldecoratie van Gien geeft u op een prachtige natuurgetrouwe manier mooie taferelen op basis van zachte pastelkleuren.

Neem vrijblijvend contact op of bekijk onze portfolio.