Lees meer

Interieurarchitect De Panne

Eén van de topnamen onder de interieurinrichting in de buurt van De Panne is de bekwame Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Met de allernieuwste technieken creëren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is rondom De Panne een gevestigde waarde op het vlak van interieurdesign van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze binnenhuisinrichting van een totale woning of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen in overleg met u naar een topresultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor De Panne

Gedreven door onuitputbare passie en aanstekelijk enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen afwerken altijd met een faire samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Deze manier van werken heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle is synoniem voor voor een homogene en tevens stijlvolle interieurinrichting voor elk interieur. De zaakvoerder, Jean Jacques Soenen heeft de voorbije jaren naam en faam verworven met complete en gedeeltelijke inrichting van villa’s, appartementen tot restaurantinrichting, hotelinrichting en ambassades in binnen -en buitenland.  Kwaliteitsvol maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de opdrachtgever, kunnen wij probleemloos beloven omdat we enkel werken met de beste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.