Lees meer

Interieurarchitect Geraardsbergen

Eén van de topnamen in het wereldje van de interieurontwerp in de buurt van Geraardsbergen is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en het gezicht van het gerenommeerde Marcotte Style is een specialist in totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met behulp van de meest moderne technieken construeren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is rondom Geraardsbergen een bekende autoriteit als het aankomt op binnenhuisinrichting van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of u nu op zoek bent naar een complete harmonieuze interieurdesign van een totale woonst of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen in overleg met u naar een gedroomd resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Geraardsbergen

Met immer onuitputbare passie, gedrevenheid en veel enthousiasme zal Soenen uw project steeds kunnen voltooien dankzij een faire samenwerking waarover goede afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke totaalaanpak van uw interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Marcottestyle staat steeds borg voor kwalitatief vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Onze gepassioneerde designers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.