Lees meer

Interieurarchitect Hasselt

Een van de absolute toppers tussen de interieurinrichting in de buurt van Hasselt is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en het gezicht van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in gedeeltelijke of totale binnenhuisinrichting. Met behulp van de meest geavanceerde snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Hasselt een gekende naam op het vlak van interieurinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurinrichting van een volledige woning of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn professionele team zullen met u naar een topresultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Hasselt

Met onuitputbare passie en veel enthousiasme zullen wij uw project steeds kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover duidelijke afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke aanpak van uw interieur. Jean Jacques Soenen combineert een geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Voor welke stijl u ook kiest: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Marcottestyle staat steeds borg voor kwalitatief vakwerk, of het nu om één of meerdere in te richten ruimtes gaat. Onze gepassioneerde ontwerpers realiseren in nauw en helder overleg met u voor iedere unieke situatie een droominterieur.