Lees meer

Interieurarchitect Ieper

Eén van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurontwerp in de omgeving van Ieper is de bekwame Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de man achter het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of totale binneninrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde technieken modelleren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Ieper een gevestigde waarde als het gaat over binnenhuisinrichting van zowel huizen, villa’s als appartementen. Of het nu gaat om een complete harmonische binnenhuisinrichting van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Ieper

Met pure passie en enthousiasme en creativiteit zal Soenen uw project steeds kunnen voltooien dankzij een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard heldere afspraken worden gemaakt. Die aanpak heeft al talrijke tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een persoonlijke en grondige totaalaanpak van uw interieur. Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen van de klant. Perfectie, afwerking en balans zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle staat garant voor topkwaliteit op maat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een fantastisch droominterieur te komen.