Lees meer

Interieurarchitect Kasterlee

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurinrichting in de omgeving van Kasterlee is de getalenteerde Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en de drijvende kracht van het fel bewierookte Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke binneninrichting. Met behulp van de meest moderne snufjes en technieken construeren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in Kasterlee een gevestigde waarde inzake binnenhuisinrichting van zowel appartementen, villa’s als huizen. Of u nu op zoek bent naar een volledige harmonische interieurdesign van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn team zullen samen met u naar een perfect resultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de vele troeven van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Kasterlee

Gedreven door onuitputbare passie, gedrevenheid en veel enthousiasme zullen wij uw project zeker kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken gemaakt worden. Die manier van werken heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen en verzuchtingen van de klant. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens topkwaliteit op maat. De enige doelstelling van onze designers is om in nauw overleg met de klant tot een magistraal droominterieur te komen.