Lees meer

Interieurarchitect Lebbeke

Een van de absolute toppers in het wereldje van de interieurinrichting in de omgeving van Lebbeke is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en oprichter van het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie gedeeltelijke of complete binneninrichting. Met de meest moderne snufjes en technieken modelleren de ontwerpers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Lebbeke een grote naam inzake interieurdesign van zowel appartementen, huizen als villa’s. Of het nu gaat om een complete harmonieuze interieurdesign van een totale woonst of de inrichting van slechts één kamer, interieurarchitect Soenen en zijn team zullen in overleg met u naar een weergaloos mooi resultaat streven. Een grondige aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Lebbeke

Met immer pure passie en enthousiasme zal Soenen uw project zeker kunnen voltooien dankzij een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken worden gemaakt. Die benadering heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Marcottestyle staat voor een homogene, herkenbare, stijlvolle interieurdesign voor elk interieur. Zaakvoerder Soenen verwierf in sneltempo een onverwoestbare internationale reputatie dankzij z’n magistrale inrichtingen van restaurants, appartementen, hotels en zelfs ambassades.  Kwaliteitsvol maatwerk dat voldoet aan de specifieke noden van de klant, kunnen wij 100% garanderen omdat we enkel werken met de beste high tech schrijnwerkers en meubelfabrieken.