Lees meer

Interieurarchitect Maldegem

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurdesign in de omgeving van Maldegem is de getalenteerde en ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de drijvende kracht van het fel bewierookte Marcotte Style is een specialist in complete of gedeeltelijke binneninrichting. Met behulp van de meest moderne technieken modelleren de designers van Marcotte Style het interieur van uw dromen.

Binnenhuisarchitect Soenen van Marcotte Style is in Maldegem een grote naam inzake binnenhuisinrichting van zowel villas’s, appartementen als huizen. Of het nu gaat om een volledige harmonieuze interieurdesign van een volledige woonst of de inrichting en aankleding van slechts één kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen in overleg met u naar een topresultaat streven. Een professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de handelsmerken van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Maldegem

Met immer onuitputbare passie en veel enthousiasme zal Soenen het project steeds kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard duidelijke afspraken worden gemaakt. Die manier van werken heeft al al zeer veel tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Enthousiasme en passie

Wie voor Marcottestyle kiest, kiest voor een hoogst gepersonaliseerde en gedetailleerde totaalaanpak qua interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een scherp luisterend oor naar de wensen van de klant. Voor welke stijl u ook opteert: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wilt inrichten, Marcottestyle levert telkens topkwaliteit op maat. Onze gepassioneerde ontwerpers realiseren in nauw overleg met u voor iedere unieke case een droominterieur.