Lees meer

Interieurarchitect Ninove

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurdesign in de omgeving van Ninove is de ervaren Jean-Jacques Soenen. Deze interieurarchitect en oprichter van het befaamde Marcotte Style heeft als specialisatie totale of gedeeltelijke binnenhuisinrichting. Met de meest moderne snufjes en technieken construeren de ontwerpers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect De heer Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Ninove een bekende autoriteit inzake interieurinrichting van zowel huizen, appartementen als villa’s. Of het nu gaat om een volledige harmonische interieurdesign van een totale woonst of de inrichting van slechts 1 kamer, interieurarchitect Jean-Jacques Soenen en zijn mensen zullen samen met u naar een topresultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolging zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Ninove

Met immer pure passie en enthousiasme en creativiteit zullen wij uw project zeker kunnen afwerken dankzij een eerlijke samenwerking waarover goede afspraken gemaakt worden. Die benadering heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Wie voor Marcottestyle opteert, kiest voor een gepersonaliseerde en afgewerkte totaalaanpak qua interieur. In nauw overleg met de opdrachtgever weet zaakvoerder Soenen de correcte accenten op te pikken en te verwerken in een droominterieur. Voor welke stijl u ook kiest: wij streven samen met u naar uitgebalanceerde perfecte. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens vakwerk op maat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een subliem droominterieur te komen.