Lees meer

Interieurarchitect Oudenaarde

Een van de grootste specialisten in het wereldje van de interieurdesign in de buurt van Oudenaarde is de ervaren Jean-Jacques Soenen. De interieurarchitect en de man achter het gerenommeerde Marcotte Style heeft als specialisatie complete of gedeeltelijke binneninrichting. Gebruikmakend van de meest geavanceerde technieken creëren de designers van Marcotte Style uw droominterieur.

Binnenhuisarchitect Jean-Jacques Soenen van Marcotte Style is in de buurt van Oudenaarde een naam als een klok inzake interieurinrichting van zowel villa’s, huizen als appartementen. Of het nu gaat om een complete harmonische interieurinrichting van een totale woonst of de inrichting en aankleding van slechts 1 kamer, interieurarchitect Soenen en zijn mensen zullen met u naar een gedroomd resultaat streven. Een gedreven, professionele aanpak en een verantwoordelijkheidsgevoelige opvolg zijn enkele van de visitekaartjes van de interieurarchitect van Marcotte Style.

Uw Interieurarchitect voor Oudenaarde

Gedreven door onuitputbare passie en aanstekelijk enthousiasme zullen wij het project steeds kunnen afwerken altijd met een heldere en eerlijke samenwerking waarover uiteraard goede afspraken gemaakt worden. Die aanpak heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd.

Telefoon  +32 3 230 40 11

GSM  +32 497 555 505

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer…

Passie en enthousiasme

Kiest u voor Marcottestyle, dan kiest u voor een grondige en persoonlijke aanpak van uw interieur. Zaakvoerder Jean Jacques Soenen combineert een ervaren en geoefend oog met een goed luisterend oor naar de wensen van de klant. Balans en perfectie zijn onze stokpaardjes. Of u nu één of meerdere ruimtes wil inrichten, Marcottestyle levert telkens vakwerk op maat. Het ultieme streefdoel van onze designers is om in nauw overleg met de opdrachtgever tot een magistraal droominterieur te komen.